Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Land Rover sărbătoreşte a 65-a aniversare cu versiunea specială Defender LXV

30 Aprilie 2013 - 19:00
Denis Godorozea
Land Rover sărbătoreşte a 65-a aniversare cu versiunea specială Defender LXV
Anume astăzi, 30 aprilie, legendarul brand Land Rover marchează exact 65 de ani de existenţă. În 1948, a fost lansat primul Land Rover Series 1 HUE 166, care şi până în prezent este numit afectuos ca "Huey".

Din acel moment şi până în prezent au fost produse 2,008,179 de SUV-uri Land Rover. 65 ani de inovaţie şi tehnologie, Land Rover va celebra la Packington Estate, aproape de locul de baştină - Solihull, unde vor fi prezentate mai mult de 130 de SUV-uri ale mărcii, precum şi primul "Huey" produs în istoria mărcii.

Mai mult decât atât, Land Rover îşi va face un cadou de aniversare, sub forma unei versiuni speciale numite Defender LXV (LXV – sunt cifrele romane pentru 65). Creată pe baza modelului Defender Hard Top, echipat cu un turbodiesel de 2.2 litri (122 CP şi 360 Nm) şi cuplat la o cutie manuală în 6 rapoarte, versiunea aniversară Defender LXV are unele elemente distincte. În primul rând, versiunea aniversară se distinge prin culoarea neagră a caroseriei "Santorini Black", care contrastează cu elementele gri "Corris Grey", dintre care acoperişul, grila radiatorului, inserţiile farurilor, precum şi jantele de 16 inch "Sawtooth" (dinţi de fierăstrău). Exteriorul este accentuat de logo-urile "LXV" şi steagul britanic de pe posterior.

La interior, versiunea specială adoptă scaune, cotiera şi volanul, căptuşite în piele neagră accentuate cu aţă contrastantă şi covoraşe cu logo-uri "LXV". În Marea Britanie preţul versiunii aniversare Land Rover Defender LXV constituie 28,765 de lire sterline sau cca 34,200 euro.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (18 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter