Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Toyota Venza devine disponibilă oficial şi în Moldova! Lista de comenzi a fost deschisă!

9 Aprilie 2013 - 14:45
Ilie Toma
Toyota Venza devine disponibilă oficial şi în Moldova! Lista de comenzi a fost deschisă!
Toyota Venza este deja un model îndrăgit de moldoveni, chiar dacă până acum acesta nu era disponibil oficial decât pe piaţa americană. Mai nou, însă, producătorul japonez a decis să ofere modelul şi pe mai multe pieţe din estul Europei, inclusiv Moldova, aşa că Venza va putea fi achiziţionată direct din showroom-ul chişinăuean Toyota!

Venza este un crossover original, care se distinge printr-un habitaclu extrem de spaţios şi versatil, dar şi o gardă la sol sporită, care îl face foarte abil în aproape orice peisaj. Modelul poate fi echipat cu tracţiune faţă sau integrală.

Pe scara ierarhică a familiei Toyota, Venza se poziţionează între RAV4 şi Highlander.

Exemplarele care se vor comercializa în Moldova vor fi produse la unica uzină Toyota care produce acest model – situată în statul Kentucky, SUA. Acestea vor fi, însă, adaptate pe deplin pentru piaţa CSI. Sub capotă va fi amplasat exclusiv motorul pe benzină cu 4 cilindri în linie, cu o cilindree de 2.7 litri şi o putere de 185 CP, cuplat la o transmisie automată cu 6 trepte.

Echiparea de bază a modelului în ţara noastră va include un set generos de dotări, printre care jantele de 19 inch, faruri bi-xenon, faruri de ceaţă, plafon panoramic acţionat electric (!), cruise-control, tapiţerie din piele, încălzire scaune, sistem de climatizare bi-zonal, sistem multi-media Toyota Touch cu display central, precum şi 7 airbag-uri, şi întreg setul de sisteme electronice de siguranţă! Dotările superioare mai adaugă tracţiunea integrală şi camera video spate, iar dotarea de top aduce hayon acţionat electric şi un sistem audio de înaltă fidelitate marca JBL.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter