Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Au fost anunţate preţurile pentru noul Volkswagen Golf în Moldova. Cât costă noul model german?

11 Iunie 2013 - 07:47
Ilie Toma
Au fost anunţate preţurile pentru noul Volkswagen Golf în Moldova. Cât costă noul model german?
Noul Volkswagen Golf a ajuns deja în Moldova, la sfârşitul săptămânii trecute având loc şi ceremonia oficială de dezvăluire a modelului german. Cele vreo 5 exemplare de Golf ajunse pe tărâm moldovenesc fuseseră însă toate contractate de pasionaţii modelului din Moldova cu mult înainte de prezentare şi chiar de anunţarea oficială a preţurilor nolui model. Prin urmare, nouă, dar şi tuturor cititorilor noştri, ne-a fost extrem de interesant să aflăm care sunt, totuşi, preţurile noii generaţii Volkswagen Golf în Moldova.

Trebuie să vă spunem din start că cea de-a şaptea generaţie Golf debutează în ţara noastră doar cu un singur propulsor, iar ulterior gama de motorizări disponibile se va lărgi şi se va alinia cu cea europeană. Propulso- rul disponibil acum e benzinarul turbo- aspirat de 1.2 litri TSI, care dezvoltă 105 CP. Acesta poate fi cuplat acum doar la o transmisie automată cu dublu ambreiaj DSG cu 7 rapoarte. Preţul pentru această unică versiune disponibilă deocamdată în Moldova este de 229,375 lei, echivalentul a aproximativ 13,900 euro, raportat la cursul EUR/MDL al ultimelor zile.

Trebuie să menţionăm, de asemenea, că cea mai accesibilă motorizare a noului Golf pe continentul european e 1.2 TSI în versiunea de 85 CP, cuplată la o transmisie manuală.

Iar asta înseamnă că în Moldova, pentru 13,900 euro, clienţii vor obţine un motor mai superior şi pe deasupra cuplat la o transmisie automată DSG cu 7 raporte, factori care fac modelul mult mai atractiv ca ofertă!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter