Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Accesorii M Performance pentru noul BMW Seria 4 Coupe

22 Iulie 2013 - 16:10
Denis Godorozea
Accesorii M Performance pentru noul BMW Seria 4 Coupe
La conferinţa de presă, petrecută în Lisabona, Portugalia, săptămâna trecută, BMW a prezentat programul M Performance pentru noul coupe BMW Seria 4. Programul M Performance include o varietate de accesorii care îmbunătăţesc nu numai aspectul coupe-ului, dar şi performanţele acestuia.

Accesoriile M Performance pot fi comandate atât în set, cât şi separat.

Setul complet include şi kitul aerodinamic agresiv, care ne dă o idee, cum ar arata viitorul BMW M4, premiera căruia, în calitate de ”concept”, sau mai degrabă model de pre-producţie, va avea loc la Salonul Auto de la Detroit, din ianuarie 2014.

Chiar şi aşa, M4 va fi mult mai brutal şi agresiv, diferenţiindu-se prin aripi evazate şi un alt design al barelor de protecţie.

Kitul aerodinamic M Performance constă dintr-o bară de protecţie faţă cu prize mari de aer şi spoiler din fibră de carbon, praguri laterale evazate, bară de protecţie spate cu difuzor de aer integrat şi un spoiler din fibră de carbon, amplasat pe capacul portbagajului.

Exterior coupe-ului mai este evidenţiat prin grila radiatorului neagră, oglinzile retrovizoare negre sau din fibră de carbon, dungi negre pe părţile laterale şi jante de 20 inch.

Accesoriile M Performance mai includ şi elemente pentru îmbunătăţirea performanţelor dinamice, cum ar fi cauciucuri de performanţă Pirelli PZERO, suspensia sport ce reduce

Datorită reprogramării unităţii de control al motorului şi instalării unui sistem de evacuare sport, puterea dieselului 420d creşte la 195 CP şi 418 Nm (+16 CP şi 38 Nm), versiunea 428i primeşte 269 CP şi 389 Nm (+24 CP şi 39 Nm), iar versiunea de top, 435i, dezvoltă 336 CP şi 450 Nm (+30 CP şi 50 Nm)! Bavarezii ne spun, că chiar dacă performanţele propulsoarelor au crescut, consumul de combustibil şi emisiile de CO2 rămân la acelaşi nivel.

La interior se regăsesc scaune sport, covoraşe individuale, inserţii din fibră de carbon, plăci metalice pe pedale şi un volan sport cu LED-uri integrate (indică momentul schimbării treptei) şi un display care arată treapta actuală – asemănător cu bolizii de Formula 1!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter