Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Chevrolet lansează noi generaţii pentru Tahoe şi Suburban în SUA

16 Septembrie 2013 - 13:02
Ilie Toma
Chevrolet lansează noi generaţii pentru Tahoe şi Suburban în SUA
Chevrolet vine cu premiere importante în SUA, lansând noi generaţii pentru giganţii Tahoe şi Suburban. Noile modele sau laudă cu mai mult rafinament, mai multă funcţionalitate şi chiar mai multe tehnologii trendy la bord.

Noile Tahoe şi Suburban se declară a fi mai aerodinamice, fapt care le-a redus zgomotul generat de curenţii de aer. Sub capota acestora se regăseşte un nou motor V8 cu injecţie directă, de 5.3 litri, care dezvoltă 355 CP la 5,800 rpm şi 519 Nm la 4,100 rpm, cuplat la o transmisie automată cu 6 rapoarte.

Noile SUV-uri americane sunt dotate şi cu tehnologii ultra-moderne, precum radar-ul activ cu scanare la 360 grade, încorporat într-un sistem de prevenire a coliziunilor, sistem de monitorizare a schimbării involuntare a benzii şi sistem de avertizare a prezenţei unui alt automobil în zona oarbă. Ambele modele vin dotate cu un al treilea aribag frontal, instalat central şi menit să protejeze ocupanţii mai ales în cazul unui impact lateral. Ambianţa modernă la bord este asigurată de sistemul MyLink cu un touchsreen de 8 inch, capabil să realizeze conexiuni cu toate device-urilor moderne.

Chevrolet nu anunţă deocamdată cifrele de consum ale noilor SUV-uri, însă judecând după dimensiunile enorme, de 5.18 metri lungime pentru Tahoe şi 5.70 metri pentru Suburban, ne putem aştepta la valori destul de ridicate.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (11 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter