Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Acesta este cel mai scump BMW Seria 7 creat vreodată!

23 Octombrie 2013 - 09:45
Ilie Toma
Acesta este cel mai scump BMW Seria 7 creat vreodată!
Programul BMW Individual are peste 20 de ani de experienţă în crearea celor mai exclusiviste exemplare BMW, pentru cei mai pretenţioşi clienţi. Dar limuzina dezvăluită acum câteva ore de BMW depăşeşte cele mai ambiţioase fantezii.

La baza acestei creaţii stă o Seria 7 cu ampatament mărit, în versiune 760Li, cu un motor V12 sub capotă, deci. Maşina a primit peste 10 kg de argint curat, de marca 925! Calandrul imens, spre exemplu, a fost realizat din argint, la fel ca şi elementele de decor ale inciziilor din aripi, care denotă prezenţa motorului V12 sub capotă. În partea spate, linia cromată tradiţională dintre blocurile optice a fost înlocuită cu una similară, dar realizată şi ea din argint. Până şi ţevile de eşapament au fost placate cu argint! Inserţii de argint se regăsesc şi în mânerele celor patru portiere, încadrate perfect în tabloul nuanţei de gri-albastru a caroseriei.

Toate aceste elemente exterioare, însă, par mult prea modeste în comparaţie cu opulenţa de la interior.

Toate inserţiile masive din habitaclu au fost înlocuite cu inserţii de argint! Acestea au fost create printr-o tehnică specială de tocire a argintului cu un ciocan special, care crează depresiuni specifcice în suprafaţa argintului, care reflectă difuz lumina, dând un efect extraordinar de reflecţie.

BMW nu menţionează preţul exact al acestei creaţii incredibile, dar confirmă că acest exemplar este cel mai scump BMW Seria 7 creat vreodată!...
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (24 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter