Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Interioarele viitoarelor Mercedes-Benz C-Class şi Viano au fost deconspirate!

22 Octombrie 2013 - 07:44
Ilie Toma
Interioarele viitoarelor Mercedes-Benz C-Class şi Viano au fost deconspirate!
Mercedes-Benz „scapă” noi informaţii despre viitoarea generaţie a Clasei C, în mediul online ajungând o serie de fotografii cu habitaclul acesteia, dar şi un filmuleţ de teasing. Deşi imaginile nu sunt tocmai de cea mai bună calitate, designul interior al noului C-Class este înfăţişat cât se poate de clar, constituind o simbioză dintre interioarele Claselor A, B şi CLA, cu o tentă de lux importată de pe Clasa S.

Analogia cu modelele compacte este dată de cele 3 prize de aer de pe centrul planşei de bord şi de poziţionarea specifică a display-ului sistemului multimedia. Inspiraţia de pe nava amiral a mărcii este vizibilă mai ales la continuarea formelor planşei de bord către portiere, dar şi la ceasul central analogic. Panourile portierelor au, ca şi pe Clasa S, comenzi de reglare completă a scaunelor şi difuzoare ale sistemului audio Burmeister.

Una din tehnologiile interesante care îşi vor face premiera la bordul noii generaţii a Clasei C o reprezintă sistemul de climatizare conectat cu sistemul de navigare, care va identifica astfel tunelele şi va include recircularea aerului în momentele de trecere a lor, pentru ca aerul cu concentraţie mai mare de gaze de

















eşapament din tunele să nu pătrundă în habitaclu. O altă tehnologie va identifica automat prezenţa unui scaun de copil pe scaunul pasagerului faţă din dreapta şi va deconecta airbag-ul fără vreo intervenţie umană.

De asemenea, datorită folosirii noilor materiale uşoare în construcţia maşinii, noua generaţie va fi în mediu cu 100 kg mai uşoară decât predecesorul său şi cu 20% mai eficientă.

Din cauza faptului că noul CLA are o lungime mai mare decât cea a actualei generaţii a Clasei C, viitorul C-Class a trebuit să-şi crească dimensiunile, primind un ampatament cu 90 mm mai lung, de tocmai 2,850 mm, şi o lungime cu o creştere corespunzătoare, dar necunoscută cu exactitate deocamdată. Viitorul C-Class, de altfel, este construit pe noua platformă tehnică MRA, care se va răspândi ulterior şi pe ale modelele, începând cu viitorul GLK.

Cel mai probabil, premiera noii generaţii a Clasei C va avea loc în ianuarie la Salonul Auto de la Detroit.

Odată cu imaginile interiorului noii generaţii C-Class, au fost „scăpate” şi pozele habitaclului viitorului Mercedes-Benz Viano. De altfel, cele două interioare au asemănări destul de vizibile, dar designul lui Viano face uz mai generos de inserţii masive de lemn. În comparaţie cu designul strict funcţional al actualului Viano, noul habitaclu aduce un pas gigantic într-o nouă eră.

Cel mai probabil, viitorul Mercedes-Benz Viano va debuta oficial către mijlocul anului viitor.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter