Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Mercedes-Benz GLA îşi ia startul în carieră cu „Edition 1”

25 Octombrie 2013 - 11:10
Ilie Toma
Mercedes-Benz GLA îşi ia startul în carieră cu „Edition 1”
A devenit o tradiţie absolută în familia Mercedes-Benz. Toate modelele noi sunt „botezate” la naştere cu o primă ediţie limitată, numită „Edition 1” şi creată pentru cei care vor să obţină un exemplar printre primii în lume. Noul Mercedes-Benz GLA nu este o excepţie.

Deşi a fost dezvăluit public la Salonul Auto de la Frankfurt, acum mai bine de o lună, Mercedes-Benz GLA va ajunge în showroom-uri abia în luna martie a anului viitor. Listele de comenzi, însă, vor fi deschise la sfârşitul lunii noiembrie, iar Edition 1 va putea fi comandată chiar din start.

Ce aduce, deci, seria limitată Edition 1? Detalizările exterioare sunt bazate pe versiunea Urban Line şi vin cu zone simulate de protecţie inferioară a maşinii, iar plafonul a primit bare cromate. Edition 1 a mai primit blocuri optice bi-xenon, jante AMG de 19 inch vopsite în negru lucios, calandru negru cu inserţii cromate, oglinzi exterioare negre şi geamuri întunecate. Seria limitată va fi disponibilă în doar 4 culori, iar recunoaşterea îi este asigurată de emblemele „Edition 1” de pe aripi. O serie de dotări exclusiviste se regăresc şi în habitaclu.

Mercedes-Benz nu anunţă deocamdată preţurile de start pentru noul SUV compact, şi implicit nici pentru versiunea Edition 1.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (10 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter