Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Pentru familii grăbite: Opel Zafira Tourer primeşte un motor de 200 CP

17 Octombrie 2013 - 08:49
Ilie Toma
Pentru familii grăbite: Opel Zafira Tourer primeşte un motor de 200 CP
Se presupune că o călătorie la bordul unui monovolum de familie poate fi lentă, pentru că e plăcută în savurarea momentelor de aflare împreună a familiei la bordul unei maşini spaţioase. Dar totuşi, practica bate teoria de cele mai multe ori şi multe din familii pornesc în vacanţe cu întârziere, în ultima clipă, abia reuşind să scape de la birou în seara în care ar fi trebuit deja să se cazeze la destinaţie. Şi ce faci atunci? Porneşti cheia unei Zafira Tourer de 200 de cai-putere şi apeşi acceleraţia ca să recuperezi eterna lipsă de timp, astfel că reuşeşti să iei cina în hotelul de vacanţă!

Opel tocmai a introdus un nou motor pentru monovolumul Zafira Tourer, care livrează aceşti 200 CP. E vorba de noul 1.6 SIDI Turbo – un benzinar turboaspirat cu injecţie directă şi arhitectură proaspătă, care mai livrează şi un cuplu maxim de 300 Nm cu funcţia overboost. Şi deoarece sportivitatea trebuie simţită bine, noul propulsor vine combinat doar cu o cutie de viteze manuală cu 6 rapoarte. Noul motor poate împinge modelul până la o viteză maximă de 225 km/h, iar prima sută o prinde după 8.9 secunde.

Preţurile noii versiuni nu au fost anunţate deocamdată, dar Opel promite o valoare foarte competitivă a acestora. Comenzile pentru noua motorizare vor putea fi operate începând cu luna noiembrie.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (4 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter