Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

PiataAuto.md anunţă câştigătorii concursului pe Facebook, dedicat expediţiei fantastice în Laponia! Vezi care sunt câştigătorii!

31 Decembrie 2013 - 14:58
Ilie Toma
PiataAuto.md anunţă câştigătorii concursului pe Facebook, dedicat expediţiei fantastice în Laponia! Vezi care sunt câştigătorii!
Înainte de startul expediţiei fantastice de Crăciun, din Moldova spre Laponia, redacţia PiataAuto.md anunţa un concurs pe Facebook şi îndemna toţi utilizatorii să fie cât mai activi în distribuirea pozelor de expediţie şi a articolelor postate pe pagina PiataAuto.md de pe Facebook. Vă promiteam şi premii pe măsură: BMW-uri originale în minuatură, din gama X. Mai exact, avem 3 maşinuţe pullback BMW X6, o maşinuţă pullback BMW X5 mai mare şi o mega maşinuţă BMW X6 cu telecomandă! Pe lângă aceste premii, toţi cei 5 câştigători vor primi şi dulciuri din Laponia, aduse direct de acasă de la Moş Crăciun!

Ne-am bucurat să vedem că foarte mulţi dintre Dvs. aţi fost activi în această perioadă şi ne-aţi ajutat să transmitem frumuseţea povestei de Crăciun la cât mai multă lume din ţara ţara noastră, fapt pentru care vă spunem un mare mulţumesc!

Redactorii PiataAuto.md au tot scotocit profilele celor mai activi utilizatori, care au distribuit materialele noastre, au tot numărat distribuirile şi like-urile prietenilor lor şi au scos în final o listă de 5 câştigători, care şi-au meritat cu vârf şi îndesat premiile!

Astfel, cele 3 BMW-uri X6 pullback merg către utilizatorii Dana Dsv, Olesea Sărătura şi Natali Creciun!

BMW-ul X5 pullback, de dimensiuni ceva mai mari, merge la Marcelina Uncu!

Iar marele premiu – BMW-ul X6 gigant cu telecomandă – merge la unul din cei mai fideli şi activi utilizatori ai paginii PiataAuto.md, Victor Costin!

Pe lângă cei 5 câştigători, utilizatorul Sergiu Corceac primeşte un premiu special de fidelitate!

Toţi câştigătorii îşi vor putea ridica premiile de la sediul redacţiei PiataAuto.md, din strada Grenoble 259/7, Parter A. Premiile vă aşteaptă, le puteţi ridica începând cu 2 ianuarie oricând vă este comod, cu rugămintea de a ne anunţa din timp despre ora la care vă este comod să veniţi la numărul de telefon 069011547. Dacă cineva dintre câştigători îşi doreşte să ridice premiile chiar astăzi, atunci vă rugăm să ne daţi de ştire la acelaşi număr de telefon şi vă putem aştepta la redacţie între ora 20:00 şi 20:30.

Vă mulţumim pentru fidelitate şi bunăvoinţă şi sperăm ca aceste premii să vă facă sărbătorile un pic mai frumoase! La mulţi ani tuturor!

P.S.: Compania Moldcell a mai anunţat alţi 3 câştigători într-un concurs similar de pe Facebook, organizat cu acceaşi ocazie de Moldcell. Câştigătorii acelui concurs sunt Victoria Cuşnir, Mihai Plugaru şi Anysoara Si Nicolai Poiată. Aceşti utilizatori sunt îndemnaţi să scrie un mesaj privat pe pagina Moldcell de pe Facebook şi îşi vor ridica premiile de la sediul companiei Moldcell.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter