Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Kia vine la Detroit cu un concept cu iz de supercar! Să fie oare adevărat?

3 Ianuarie 2014 - 09:22
Ilie Toma
Kia vine la Detroit cu un concept cu iz de supercar! Să fie oare adevărat?
Kia e tot mai serioasă în ambiţiile de a cuceri lumea! Coreenii ne anunţă că vor aduce la Salonul Auto de la Detroit conceptul GT4 Stinger, care nu ne mai ademeneşte cu forme de hatchback sau crossover ci o taie direct în tabără supercar-urilor! Cine să fi crezut că vom putea vedea o astfel de creaţie de la Kia?

Conceptul a fost desenat chiar în studiourile californiene ale mărcii şi aduce o nouă interpretare a „nasului de tigru”, specific mărcii. Acesta vrea să epateze prin LED-uri masive verticale, lângă care există şi prize masive de aer, care duc curenţii spre frânele faţă, pentru a le răci. În partea de jos a barei de protecţiei e prezent un spoiler realizat din fibră de carbon!

Sub capotă se ascunde un motor turboaspirat de doar 2.0 litri! Dar acesta dezvoltă o putere onorabilă de tocmai 315 CP! Mai mult ca atât, puterea motorului este transmisă roţilor spate!

Noi am rămas cu gura căscată de aceste ingrediente! Dacă o asemenea reţetă se va regăsi pe viitoarele modele de seriie Kia, atunci acestea au toate şansele să ajungă drept postere pe pereţii adolescenţilor pasionaţi! Waw!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (1 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter