Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Un nou model accesibil vrea să cucerească piaţa Moldovei: Daewoo Gentra

14 Martie 2014 - 10:16
Ilie Toma
Un nou model accesibil vrea să cucerească piaţa Moldovei: Daewoo Gentra
Marca Daewoo a lansat de curând pe piaţa Moldovei un nou sedan accesibil – Gentra. Cu o lungime de 4,551 mm şi un ampatament de 2,600 mm, Gentra se încadrează în segmentul clasic al sedanurilor de talie medie, oferind un spaţiu cât se poate de generos la bord, atât pentru ocupanţii faţă, cât şi pentru cei de pe bancheta spate.

Preţurile noului model sunt fixate în lei moldoveneşti şi pornesc de la 165,000 lei, ceea ce, raportat la cursul ultimei perioade, constituie cam 8,500 euro. Dotarea de bază este extrem de generoasă şi include sistem de aer condiţionat, lacăt centralizat, toate patru geamuri acţionate electric, oglinzi retractabile şi acţionate electric, etc. Daewoo Gentra e echipat cu un motor pe benzină, de 1.5 litri, cu 16 valve, de 107 CP, cuplat la o cutie de viteze manuală cu 5 trepte.

Aceeaşi motorizare e disponibilă şi într-o dotare superioară, care mai aduce jante din aliaj uşor, plafon panoramic (!) şi o serie de alte dotări, şi care costă 185,000 lei.

Mai mult ca atât, noul Daewoo Gentra poate fi echipat şi cu o cutie de viteze

automată, agregată la acelaşi motor de 1.5 litri. Poate părea incredibil, dar cutia automată a lui Daewoo Gentra are 6 trepte şi este oferită la o diferenţă de doar 10,000 lei faţă de versiunile cu transmisie manuală, fie că vorbim de dotarea de bază, fie de cea de top! Ei, ce spuneţi de asta?

Redacţia PiataAuto.md tocmai a testat noul Daewoo Gentra! Vom publica foarte curând şi testul complet cu acest nou model accesibil pe piaţa noastră!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter