Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Audi A3 clubsport quattro – odă motorului în 5 cilindri

17 Mai 2014 - 09:11
Ilie Toma
Audi A3 clubsport quattro – odă motorului în 5 cilindri
Audi a anunţat că va aduce un super-sedan unic la întâlnirea anuală a fanilor modelelor de performanţă a grupului VW, Worthersee Tour – Audi A3 clubsport quattro concept.

Se pare că inginerii din Ingolstadt au decis să-l sperie niţel pe CLA 45 AMG, cu motorul său turboaspirat de 2.0 litri şi 360 CP, întrucât motorul de sub capota lui A3 clubsport quattro concept dezvoltă tocmai 525 CP! Iar când vorbim de motor, de referim la renumitul benzinar de 5 cilindri în linie şi 2.5 litri volum al celor de la Audi! Liniia roşie a turometrului începe tocmai de la 6,900 rpm! Sau poate

Audi pregăteşte un viitor RS3 Sedan?...

Suspensia sedanului conceptual a fost coborâtă, apropiind la maxim caroseria de jantele imense, de 21 de ţoli. Cu o greutate de 1,527 kg, fiecărui cal-putere al motorului îi revin doar 2.9 kg, iar asta a făcut posibilă o acceleraţie de la 0 la 100 km/h de doar 3.6 secunde! Viteza maximă este şi mai ameţitoare – 310 km/h!

E interesantă şi menţiunea inginerilor despre setările sistemul de tracţiune integrală, care va favoriza puntea spate, mai ales în virajele accentuate, făcând astfel posibilă aventurarea în derapaje controlate! Se pare că viitorul modelelor de înaltă performanţă din Ingolstadt sună tentant!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (8 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter