Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Mercedes-Benz Moldova vă îndeamnă să vă pregătiţi maşina pentru sezonul de vară

5 Mai 2014 - 09:44
Ilie Toma
Mercedes-Benz Moldova vă îndeamnă să vă pregătiţi maşina pentru sezonul de vară
Orice vârstă ar avea, un Mercedes-Benz emană întotdeauna o alură specială. Unele modele sunt mai elegante, altele mai sportive, altele pun accent pe eficienţă, iar altele pe spiritul competiţional... Toate, însă, au nevoie de o îngrijire bună, pentru a vă fi alături cu încredere, pentru mult timp înainte!

Distribuitorului oficial Mercedes-Benz în Moldova, compania Grand Premium, vă îndeamnă să vă pregătiţi automobilul Dvs. pentru sezonul de vară la oricare din centrele autorizate Mercedes-Benz din Moldova. Vom verifica detaliat suspensia şi transmisia maşinii Dvs., vom verifica anvelopele, ştergătoarele de parbriz şi canalele de spălare a parbrizului şi neapărat toate elementele de iluminare ale automobilului. Sunt binevenite toate automobilele, indiferent de vârstă şi model, iar preţurile vă vor surprinde plăcut prin accesibilitate! Mai mult ca atât, descoperirea eventualelor defecţiuni nu vă creează nicio obligaţie faţă de centrul de deservire, doar Dvs. veţi fi cel care va decide unde, dacă şi când veţi efectua eventuale lucrări suplimentare la maşina Dvs.!

Vă urăm drum bun şi vă aşteptăm în oricare din centrele de deservire Mercedes-Benz Moldova: cel de pe Calea Orheiului 36, sau cel de pe str. Varniţa 8, Chişinău.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter