Nissan face aluzie la viitorul GT-R cu conceptul 2020 Vision Gran Turismo
17 Iunie 2014, 13:10
Pentru cea de-a 15-a aniversare a legendarului joc de consolă Gran Turismo, toţi producătorii s-au învrednicit să conceapă supercar-uri virtuale, unele dintre care au apărut şi în lumea reală. Compania Nissan nu este o excepţie, prezentând un concept excentric numit Nissan Concept 2020 Vision Gran Turismo.
Desenat de tinerii designeri din studioul de design european Nissan Design Europe, cu sediul în Londra, Marea Britanie, Nissan Concept 2020 Vision Gran Turismo rezonează cu icoana modernă Nissan GT-R şi,
foarte probabil, acesta vine să ne demonstreze cum ar arata viitorul GT-R, caci actuala generaţie are nevoie de un succesor, fiind produsă timp de 7 ani, începând cu anul 2007.
Ideea tinerilor designeri a fost într-atât de originală, încât inginerii Centrului Tehnic Nissan din Atsugi, Japonia, au cizelat acest concept.

Potrivit celor de la Nissan, acest supercar dispune de o caroserie cu aerodinamică avansată. Reamintim, că aerodinamica joacă un rol important în succesul actualului Nissan GT-R.
Printre formele fanteziste a conceptului, se pot vedea motivele modelul GT-R - blocurile optice faţă verticale, blocurile optice spate rotunde, sau forma continuă a parbrizului care trece în geamurile laterale. Desigur, toate aceste elemente au un design mult mai radical şi conceptual.
Conceptul mai este marcat de ţevile
de eşapament laterale şi de un kit aerodinamic agresiv din fibră de carbon.

Cel mai probabil, viitorul Nissan GT-R R36, va dispune de propulsie hibridă, tehnologie preluată de pe viitorul prototip de curse Nissan, care va participa la Le Mans în 2015.
Ceea ce priveşte Nissan Concept
2020 Vision Gran Turismo, în luna iulie a acestui an, toţi doritorii îl vor putea descărca pentru jocul Gran Turismo 6 şi îi vor putea testa capacităţile sale în lumea virtuală.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
1
2,359
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (3)
Valeriu
Chişinău
la 17 Iunie 2014 - 16:29
Adie a Lamborghini, dar merge...
0
0
VB_1One
Floreşti, Moldova
la 18 Iunie 2014 - 16:58
Masina lui Batman! :)
0
0
Mihail
Chişinău
la 20 Iunie 2014 - 00:01
valeriu.... din curiozitate unde vezi 1 mm2 de lamborghini? :)
varurile lunguete se gasesc si pe actualele gtr..
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!