Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Mercedes-Benz E-Class: din Africa spre Marea Britanie cu un singur rezervor de combustibil

7 Iulie 2014 - 13:40
Ilie Toma
Mercedes-Benz E-Class: din Africa spre Marea Britanie cu un singur rezervor de combustibil
De curând, chiar înaintea festivalului de viteză de la Goodwood, un Mercedes-Benz E-Class E300 BlueTEC HYBRID a parcurs traseul de 1,968 km din Tangier, Maroc, spre Goodwood, Marea Britanie, cu numai un singur rezervor de combustibil. Mai mult ca atât, atunci când a ajuns la destinaţie, maşina mai avea în rezervor combustibil pentru a parcurge o distanţă de încă 160 km.

Performanţa a fost realizată de un jurnalist britanic, pe nume Andrew

Frankel, care a călătorit alături de un coleg. Aceştia au pornit din Tangier într-un E300 BlueTEC HYBRID absolut standard, au traversat Spania şi Franţa, apoi au ajuns în sudul Marii Britaniei, la Goodwood, după 27 ore de condus. Unica diferenţă a maşinii a fost echiparea ei cu un rezervor opţional de 80 de litri de diesel, disponibil în listele de dotări pentru clienţii din toată lumea.

Călătoria celor doi nu a fost foarte simplă, însă. Aceştia au avut de înfruntat ploi torenţiale, călduri toride, diferenţe mari de altitudine şi ambuteiaje. Asta nu i-a încurcat, însă, să obţină o medie finală de 3.8 litri/100 km, în timp ce producătorul afişează o medie oficială de consum mixt cuprinsă între 3.8 şi 4.1 litri/100 km.

Mercedes-Benz E-Class E300 BlueTEC HYBRID beneficiază de un sistem de propulsie care combină un motor diesel cu patru cilindri în linie, de 2.1 litri şi 204 CP, cu un electromotor de 27 CP.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (25 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter