Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

BMW X5 Security Plus, noul SUV-ul blindat german

29 August 2014 - 09:07
Ilie Toma
BMW X5 Security Plus, noul SUV-ul blindat german
BMW a adus la Salonul Auto de la Moscova versiunea blindată a SUV- ului X5, care satisface cerinţele standardului de protecţie VR6. Bavarezii lansează, însă, au şi o versiune cu grad de protecţie mai redus, VR4, compatibilă pentru protecţia pentru crimele stradale obişnuite şi botezat X5 Security, fără atributul „Plus”.

Noul BMW X5 Security Plus ar putea rezista unui asalt cu renumitul Kalaşnikov. Geamurile maşinii pot rezista şi armelor contondente, foliile de policarbonat suplimentare protejând habitaclul de la orice aşchii nedorite. Anvelopele run-flat asigură capacitatea de mobilitate în cazul unei împuşcături în acestea, iar un sistem de comunicare permite ocupanţilor din interior să comunice cu cei din afară. În acelaşi timp, un sistem de alarmă poate fi acţionat, iar odată cu el toate uşile şi ferestrele se închid centralizat, iar din afară maşina emite semnale sonore şi vizuale.

Unul din cei mai importanţi factori al unei maşini blindate – discreţia – e prezentă la maxim în noul BMW X5 Security Plus. Dacă o astfel de maşină ar trece pe stradă, cel mai probabil nimeni nu va sesiza că e vorba de o maşină blindată.

Iar un alt factor la fel de important – capacitatea de evadare rapidă – e asigurat de motorul V8 de 4.4 litri şi 450 CP de sub capotă!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (9 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter