Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Am pornit marea expediţie! Din Moldova spre Laponia şi la capătul pământului!

30 Noiembrie 2014 - 11:44
Ilie Toma
Am pornit marea expediţie! Din Moldova spre Laponia şi la capătul pământului!
Cu doar câteva minute în urmă, dragii noştri, am pornit marea în expediţie de Crăciun, din Moldova spre Laponia şi la capătul pământului! Anul ăsta numărul total al scrisorilor este de-a dreptul imens, iar noi le-am pus cu grijă în portbagajul maşinii şi am pornit la drum! Vă mulţumim mult de tot pentru toate scrisorile şi desenele!

Înainte de toate, am alimentat maşina noastră cu benzină Efix de la Rompetrol şi am umplut şi canistrele de rezervă cu acelaşi combustibil, pentru ca în cele mai dificile condiţii nordice, unde staţiile de alimentare şi localităţile sunt extrem de rare, să avem combustibil pentru mobilitate. Rezervorul maşinii are 51 de litri, iar atunci când a intrat în staţia Rompetrol, maşina noastră avea deja beculeţul de rezervă pornit, aşa că au mai încăput încă peste 44 de litri de benzină.

De astăzi, dragii noştri, chiar pe prima pagină a site-ului, dar şi în compartimentul special dedicat expediţiei, veţi putea vedea în regim virtual live numărul kilometrilor parcurşi de maşină în expediţie şi ultima localitate traversată. Mai mult ca atât, în compartimentul special există şi o hartă interactivă, care va arăta locaţia actuală a maşinii expediţionale! Urmăriţi-ne, pentru că cea mai intensă şi intrigantă parte a expediţiei noastre începe astăzi! Urmăriţi-ne zi de zi, oră de oră, pentru că vom avea relatări foarte frecvente, în fiecare zi, de mai multe ori pe zi, ca să fiţi întotdeauna conectaţi virtual cu maşina expediţională, care duce scrisorile şi desenelor copiilor din Moldova pentru Moş Crăciun! Iar acestor relatări li se vor adăuga şi intervenţii live radio, pe Kiss Fm!

După cum vă spuneam anterior, ne îndreptăm iniţial spre România şi va trebui să o parcurgem integral, de la est la nord-vest, îndreptându-ne spre orăşelul Debrencen din Ungaria. Abia de acolo vom întoarce spre nord pentru a traversa Slovacia şi Polonia, ultima ţară fiind una pe care o vom traversa în premieră! Vom ţine cont şi de sugestia unuia dintre utilizatori despre un restaurant foarte bun în Polonia, chiar pe traseu! Vom posta şi poze live pe pagina noastră de Facebook! Vom filma cele mai interesante momente şi vom avea şi mici clipuri video în relatări! Va fi cu adevărat superb, intrigant şi magnific!

Fiţi pe aproape!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (19 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter