Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Premieră: Noile Cadillac ATS-V Sedan şi ATS-V Coupe

19 Noiembrie 2014 - 10:40
Denis Godorozea
Premieră: Noile Cadillac ATS-V Sedan şi ATS-V Coupe
După cum spuneam în articolul despre noua maşină de curse Cadillac ATS-V.R, la Salonul Auto de la Los Angeles urmează să debuteze şi versiunile de serie Cadillac ATS-V Sedan şi ATS-V Coupe.

Noile modele vin să concureze direct cu BMW M3 şi BMW M4, având de oferit ceva mai multă putere.

Noile Cadillac ATS-V sunt propulsate de primul motor cu două turbocompresoare instalat vreodată pe modelele V Series. Acesta este un V6 biturbo de 3.6 litri, care dezvoltă 455 CP şi 603 Nm, sau cu 24 CP şi 53 Nm mai mult decât rivalii săi germani.

Propulsorul este combinat fie cu o cutie manuală cu 6 trepte, fie cu una automată în 8 rapoarte. Datorită noului motor, sedanul şi coupe-ul accelerează de la 0 la 60 mile pe oră (96 km/h) în doar 3.9 secunde, iar viteza maximă depăşeşte 300 km/h.

Pentru a face faţă performanţelor sporite, modelele ATS-V vin cu un kit aerodinamic funcţional, compus din bara de protecţie faţă care vine opţional şi cu un spoiler proeminent din fibră de carbon, o capotă din fibră de carbon cu priză de aer care reduce forţa de ridicare la viteze mari, praguri laterale discrete, care îşi au continuare în bara protecţie spate înzestrată cu 4 guri de evacuare şi un spoiler spate, inspirat din cursele NASCAR.

Sub aripile roţilor evazate se adăpostesc jantele forjate de 18 inch, „încălţate” în cauciucuri Michelin Pilot Super Sport. Nu lipsesc nici frânele performante Brembo, suspensia sport cu amortizoare adaptive Magnetic Ride

Control, diferenţialul blocabil electronic şi scaunile Recaro. Pentru performanţe orientate circuitelor de curse, va fi disponibil şi un Track

Package, care va include mai multe elemente realizate din fibră de carbon, un acumulator mai uşor şi un recorder a datelor de pe circuit.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (19 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter