Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Premieră: Noul Mercedes-Maybach S-Class!

19 Noiembrie 2014 - 17:35
Denis Godorozea
Premieră: Noul Mercedes-Maybach S-Class!
Aşteptarea a luat sfârşit! Iată-l noul Mercedes-Maybach S-Class, care de curând a fost prezentat la Salonul Auto de la Los Angeles! Pe cât de „wow”, pe atât şi dezamăgitor este noul model german. Cei de la Daimler AG au resuscitat legendarul brand Maybach, atribuindu-l unui S-Class alungit cu 200 mm (lungimea – 5.453 mm, ampatamentul – 3.365 mm)…

Partea frontală este exact aceeaşi. Nici măcar grila radiatorului nu ia fost schimbată! Unicele artificii vin în jurul uşilor spate. Pare straniu, dar uşile noului Mercedes-Maybach S-Class sunt cu 66 mm mai scurte, faţă de uşile versiunii cu ampatament mărit al obişnuitului S-Class!

Acest lucru a fost făcut pentru proporţionarea uşilor şi a triunghiului migrat pe montanţii spate, unde s-a regăsit şi celebra emblemă Maybach. Mai mult decât atât, noul model primeşte şi o doză mare de crom, care încercuieşte geamurile laterale, regăsindu-se şi pe montanţii centrali. Apropo, versiunea S600 primeşte jante cromate inspirate din S600-le în caroseria W220!

Plusul evident al acestei „versiuni” cu ampatament „extra-large”, este spaţiul crescut pentru pasagerii spate, care sunt alintaţi cu scaune separate, reglabile în diferite direcţii şi cu o linişte totală la interior.

Da, da, cei de la Mercedes-Benz proclamă noul Mercedes-Maybach S-Class drept „cea mai silenţioasă maşină din lume”. Efectul de silenţiozitate a fost obţinut datorită izolării mai bune a sigiliilor uşilor. Pentru început Mercedes-Maybach

S-Class va fi disponibil doar în motorizarea S600, având sub capotă un V12 de 6.0 litri biturbo de 530 CP şi 830 Nm. Mai târziu va apărea şi motorizarea S500, echipată cu un V8 biturbo de 4.7 litri, care dezvoltă 455 CP şi 700 Nm.Vânzările noului Mercedes-Maybach S-Class vor demara în februarie 2015, iar preţul acestuia, atenţie, în Moldova, va fi aproximativ cu 15.000 de euro mai mare, decât a versiunii cu ampatament mărit!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (36 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter