Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Premieră: Noul Chevrolet Camaro Convertible

24 Iunie 2015 - 17:16
Denis Godorozea
Premieră: Noul Chevrolet Camaro Convertible
După premiera noului Chevrolet Camaro în caroseria coupe, iată vine şi decapotabila de nouă generaţie.



Aspectul noului Chevrolet Camaro Convertible este identic cu cel al coupe-ului, cu exepţia lipsei acoperişului sau mai degrabă, cu abilitatea acestuia de a se retracta.

Cu sau fără acoperiş noul Camaro Convertible are un aspect bine proporţionat şi atrăgător. Acoperişul acţionat cu un sistem electro-hidraulic poate fi retractat la distanţă cu ajutorul cheii, ba chiar şi în timpul mişcării la viteze de până la 48 km/h.

Fiind mai uşor decât predecesorul cu 90 kg, noul Camaro Convertible va fi disponibil cu aceeaşi gamă de propulsoare, disponibilă şi pentru coupe. Aceasta include benzinarul turbo de 2.0 litri (275 CP şi 400 Nm), V6-le aspirat natural de 3.6 litri (335 CP şi 385 Nm) şi V8-le aspirat natural de 6.2 litri (455 CP şi 617 Nm).

Fiecare propulsor poate fi cuplat la o transmisie manuală cu 6 trepte sau la una automată în 8 rapoarte. Conform celor de la Chevrolet, noua decapotabilă este mai agilă, mai sprintenă, mai silenţioasă datorită acoperişului executat din material textil aranjat în mai multe straturi şi mai eficientă faţă de generaţia precedentă.

Vânzările noului Chevrolet Camaro Convertible vor demara la începutul lui 2016.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (6 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter