Renault prezintă noile Duster Oroch şi Sandero R.S. 2.0! (Video)
19 Iunie 2015, 09:28
Aţi visat vreodată la un Duster Pick-up sau poate la o versiune fierbinte al hatchback-ului Sandero? Dacă da, acest vis devine realitate! Dar, parţial… La Salonul Auto de la Buenos Aires cei de la Renault vor prezenta noul pick-up Duster Oroch şi hatchback-ul fierbinte Sandero R.S. 2.0!
La partea frontală Duster Oroch este similar cu un simplu Renault Duster, iar în spate sunt mai multe schimbări – o bena mare „căptuşită” în plastic şi noi blocuri optice spate.
Jantele din aliaj de 16 inch şi barele de pe acoperiş finisează tabloul. Datele tehnice nu sunt cunoscute, dar sub capota lui Duster Oroch se va regăsi
un propulsor aspirat natural pe benzină de o putere nespecificată. Vânzările noului Duster Oroch vor demara în a doua jumătatea a lui 2015.
La rândul său, Renault Sandero R.S. 2.0 se laudă cu un aspect al unui hot-hatch pur sânge, accentuat de bara de protecţie cu prize mari de aer şi renumita „lamă” inspirată din bolizii din Formula 1, LED-uri de zi, jante de 17 inch, praguri laterale, spoiler spate, difuzor spate şi evacuare dublă.
Interiorul, de asemenea, este condimentat cu accente sportive, precum volanul, scaunele şi inserţiile. Performanţele dinamice a noului Sandero R.S. 2.0 sunt oferite de propulsorul de 2.0 litri în 4 cilindri
aspirat natural care dezvoltă 145 CP
şi este conectat la o cutie de viteze manuală în 6 rapoarte. Manevrabilitatea a fost îmbunătăţită de suspensia mai rigidă, sistem de frânare performant cu discuri de frână pe ambele axe şi sistemul de stabilitate ESC. Clienţii vor vedea primele exemplare Sandero R.S. 2.0 la începutul lui 2016.
Şi iată, pare că visul s-a realizat!
Dar nu, aceste două modele vor fi comercializate exclusiv pe piaţa Americii Latine. Rămâne doar să sperăm, că cerinţa mare va înmuia sufletele conducerii Renault care în cele din urmă va oferi aceste modele şi în Europa cu logouri Dacia.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
2
2,877
GALERIE FOTO (18 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (1)
Robert
Bucureşti, România
la 22 Iunie 2015 - 22:21
Ma uit la Oroch si vad un amarat de Oltcit cu bena .... jenant ! Daca va costa 20000 euro, prefer sa-mi cumpar un Hilux fara ezitare.
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!