Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Mercedes-Benz va lansa versiuni hibride pentru modelele AMG către anul 2020!

31 Iulie 2015 - 18:27
Denis Godorozea
Mercedes-Benz va lansa versiuni hibride pentru modelele AMG către anul 2020!
Normele ecologice se înăspresc de pe an ce trece, iar producătorii sunt nevoiţi să lucreze intensiv pentru a reduce consumul şi emisiile, apelând la diferite şiretlicuri inginereşti, dar şi la propulsii hibride. Către anul 2020 media pe gama de modele a nivelului de CO2 nu va trebui să depăşească 101 g/km, ceea ce este imposibil la moment pentru modele de performanţă Mercedes-AMG. Pentru a se încadra în aceste limite restrânse, cei de la Mercedes-AMG vor fi nevoiţi să lanseze modele hibrid către anul 2020 pentru a reduce impactul asupra mediului înconjurător. Conform şefului pe R&D a celor de la Mercedes-Benz, Thomas Weber, la moment clienţii modelelor AMG nu vor accepta un AMG hibrid, deci idea lansării unuia acum nu va fi viabilă, dar către anul 2020 acest lucru neapărat se va întâmpla.

Weber menţionează, că orice automobil trebuie să-şi reducă consumul şi emisiile, iar pentru modelele AMG acest lucru este o mare provocare. Unica soluţie ar fi adaptarea tehnologiilor curente Plug-In Hybrid care se regăsesc pe mai multe modele actuale Mercedes-Benz. După unele ajustări al pachetului compact de baterii şi a motorului electric, sistemul hibrid pe modelele AMG se va ţinti nu numai către un consum mai redus şi emisii moderate, dar şi către performanţe şi mai spectaculoase! În fine, adaptarea sistemului hibrid nu va ştirbi din imaginea brandului.

Fanii Mercedes-AMG au acceptat tracţiunea integrală şi vor accepta propulsia hibridă. Doar amintiţi-vă că cele mai tari hyper-car-uri ai momentului LaFerrari, McLaren P1 şi Porsche 918 Spyder, sunt hibride! Deci, cursul pentru cei de la Mercedes-AMG este corect!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter