Honda Moldova invită toți doritorii la ”TEST DRIVE DAY”
12 Octombrie 2015, 11:54
Vești bune pentru fanii Honda CR-V în Moldova. Pe data de 17 Octombrie, între orele 09:00 - 16:00, toți doritorii vor avea ocazia să testeze crossoverul Honda CR-V facelift, în cadrul evenimentului ”TEST DRIVE DAY” desfășurat la noul showroom Honda de pe str. Bucuriei 18a, într-o atmosferă plăcută și relaxantă, așa cum ne-a obișnuit ”AutoSpace” de fiecare dată.

”Test drive day” este un eveniment atât pentru admiratorii și posesorii mărcii Honda, cât și pentru toți cei care dețin alte mărci de automobile. Pe parcursul zilei de sâmbătă, vizitatorii vor putea cunoaște îndeaproape noul model și testa cea mai performantă cutie automată din lume, cu care este echipat noul model.

Noul CR-V poate fi atât o versiune de SUV de buget mediu, cât și una de
produs premium (în funcție de nivelul de echipare ales și de dotările suplimentare). Aceasta este disponibilă atât în versiunea benzină 2.0 litri, transmisie automată cu cinci trepte, cât și în versiunea diesel 1.6 litri cu o transmisie automată cu nouă trepte, special concepută pentru a pune în evidență caracterul performant și totodată economic al noii unități 1.6.

Creat în cele mai bune tradiții ale țării Soarelui Răsare, noul model Honda CR-V este dotat cu o serie de tehnologii inteligente, proiectate pentru ca deplasarea să fie mai ușoară și mai sigură. Sistemul Honda SENSING monitorizează marcajele rutiere și toate obstacole posibilele - atât mașini, cât și pietoni – ajutând șoferul să evite potențialele pericole prin avertizare sau chiar frânare automată. Iar componenta Active Cruise Control – este un sistem
cu funcții adaptive și anticipative, capabil să reacționeze la comportamentul mașinilor din imediata apropiere.

Dacă doriți să înlocuiți mașina
actuală, veți beneficia de consultanță specializată Trade In. Specialiștii AutoSpace vă vor oferi detalii legate de modul în care mașina actuală poate constitui avans pentru achiziția unui nou autovehicul. Toate modelele din gama Honda beneficiază de o ofertă de garanție timp de 3 ani sau 100.000 km.

Mai multe informații despre eveniment puteți afla de la consultanții Honda la numărul de telefon 022 204 633 / 079 110 657 sau pe pagina de Facebook.
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md cu referire la Honda Moldova
2
2,845
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!