Noul Jaguar F-PACE îşi anunţă preţurile pentru Moldova!
2 Noiembrie 2015, 11:00
Jaguar F-PACE, primul SUV al mărcii britanice, îşi anunţă preţurile pentru Moldova! În momentul lansării noul SUV Jaguar va fi disponibil în Moldova doar cu tracţiune integrală şi doar cu transmisii automate, cu motorizări diesel şi pe benzină.
Astfel, cea mai accesibilă motorizare va avea sub capotă un propulsor diesel de nouă generaţie, de 2.0 litri, care livrează 180 CP. Preţul unui F-PACE cu acest propulsor, tracţiune integrală şi cutie de viteze automată va porni de la 42,000 euro. În dotare superioară Prestige aceeaşi combinaţie va porni de la 46,000 euro.
Amatorii de diesel vor putea opta şi pentru un propulsor V6 de 3.0 litri cu tocmai 300 CP la activ. Această motorizare va fi, însă, simţitor mai scumpă din cauza încadrării sale într-o altă clasă de accize, pornind de la 72,000 euro, dar incluzând şi o listă mult mai generoasă de dotări standard.

Cei care preferă propulsoare pe benzină vor avea la alegere două unităţi V6 ale producătorului britanic, ambele
de 3.0 litri, care dezvoltă 340 CP şi, respectiv, 380 CP. Un Jaguar F-PACE cu motorul pe benzină de 340 CP, va porni de la 53,000 euro, iar un
exemplar cu motorul pe benzină de 380 CP – de la 67,000 euro, ultimul venind şi mult mai bine echipat în dotări standard.
Primii clienţi moldoveni îşi vor primi maşinile în luna mai a anului viitor. Însă, dacă vreţi să vă număraţi printre acei
primi posesori ai primului SUV Jaguar, lista de comenzi prealabile este deja deschisă pentru Dvs. în showroom-ul Jaguar din Chişinău, situat pe bd. Cantemir 14.
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md
2
4,022
GALERIE FOTO (15 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!