Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Acest Trans Am SE Bandit Edition semnat de Burt Reynolds demonstrează că Pontiac trăieşte! (Video)

29 Martie 2016 - 13:31
Denis Godorozea
Acest Trans Am SE Bandit Edition semnat de Burt Reynolds demonstrează că Pontiac trăieşte! (Video)
Deşi brandul Pontiac a fost „ucis” în 2009 precum şi multe altele de către cei de la General Motors, moştenirea acestuia continuă să trăiască prin modelele legendare, precum a fost Firebird Trans Am şi datorită companiilor de genul Trans Am Depot, care resuscitează legendarele modele pe platforma lui Chevrolet Camaro modern – acest şiretlic îl făcea şi producătorul, creând modelul Firebird pe baza lui Camaro.

Trans Am Depot activează de câţiva ani modificând a cincea generaţie Chevrolet Camaro creând patru modele inspirate din Pontiac Trans Am şi GTO din anul 1969. Acestea se disting prin părţile faţă/spate modificate, jante caracteristice modelelor acelor ani, interior realizat în stilul modelelor clasice Pontiac şi acoperişul de tip targa care poate fi demontat exact ca pe modelele clasice Trans Am. Până şi blocurile optice sunt diferite, cele din faţă fiind preluate şi adaptate de la BMW Seria 3 E46, în timp ce cele din spate sunt realizate de la zero.

La recentul Salon Auto de la New York cei de la Trans Am Depot au dezvăluit noua ediţie specială Trans Am SE Bandit Edition care se deosebeşte prin mici accente caracteristice modelului Pontiac Trans Am din anul 1977, protagonist al pelicule Smokey and the Bandit din acelaşi an în care a jucat legendarul Burt Reynolds.

Doar 77 exemplare vor fi produse şi toate vor fi semnate de Burt Reynolds în persoană! Sub capota acestei opere de artă unice, semnate de actorul legendar, se ascunde un V8 de 7.4 litri care datorită unui compresor mecanic dezvoltă 840 CP şi 1,071 Nm!

Preţul fiecărui Trans Am SE Bandit Edition va varia de la 125,000 la 150,000 de dolari în dependenţă de opţiuni. Mai jos puteţi vedea şi un filmuleţ despre noul model al celor de la Trans Am Depot unde apare şi legendarul Burt Reynolds!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (12 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter