Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Noul Fiat Tipo a ajuns în Moldova. Cât costă noul sedan?

21 Iulie 2016 - 13:08
Denis Godorozea
Noul Fiat Tipo a ajuns în Moldova. Cât costă noul sedan?
Unul dintre cele mai aşteptate modele al celor de la Fiat, sedanul Tipo, a ajuns şi în Moldova. Cât costă noul sedan în ţara noastră?

Noul Fiat Tipo va fi disponibil în trei dotări - POP, EASY şi LOUNGE. Dotarea de bază echipată cu benzinarul de 1.4 litri (95 CP şi 127 Nm), cuplat la transmisia manuală, va avea un preţ de pornire de 10,990 de euro. În dotarea de bază este inclus aerul condiţionat, airbag-urile frontale, laterale şi de tip cortină, geamurile frontale acţionate electric, oglinzile retrovizoare acţionate electric, bancheta spate rabatabilă în raport de 60/40, sistem de prindere Isofix, cotieră faţă, port USB şi AUX şi sistem de stabilizare ESP. În Moldova sunt disponibile şi motorizările diesel 1.3 MultiJet (95 CP) şi 1.6 MultiJet (120 CP). Cea mai eficientă este motorizarea diesel 1.3 MultiJet care va indica un consum mixt de doar 4.1 l/100 km. Noul Fiat Tipo este un sedan arătos, care dispune de un portbagaj voluminos de 520 de litri şi de un interior spaţios pentru cinci adulţi datorită ampatamentului generos de 2.64 metri. Producţia noului Fiat Tipo are loc la uzina Tofaș din Bursa, Turcia.

Sedanul compact va fi succedat de variantele hatchback şi break.

Mai multe informaţii despre noul Fiat Tipo sedan le puteţi afla vizitând distribuitorul oficial Fiat în Moldova, compania East-Test, pe str. Chişinăului 3 sau apelând la numărul de telefon 022-467-922.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (20 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter