Noul SUV Skoda Kodiaq se prezintă camuflat în imagini oficiale! (Video)
7 Iulie 2016, 11:21
Cei de la Skoda au dezvăluit imagini oficiale cu viitorul SUV Kodiaq. În poze şi video Kodiaq este deghizat într-un camuflaj care-i acoperă o bună parte ale elementelor de design, în timp ce blocurile optice faţă sunt dezvăluite parţial. Din imagini putem vedea şi silueta, dar şi capacităţile de trecere într-un offroad moderat.
Viitorul SUV al celor de la Skoda va avea o lungime de 4,70 metri, va fi disponibil opţional în versiune cu 7 locuri şi va dispune de cel mai voluminos portbagaj din clasa sa care va ajunge la 2,065 de litri cu scaunele spate rabatate al versiunii cu 5 locuri. Spaţiul de la interior, de asemenea, va fi impresionant, iar cei de la bord se
vor bucura de sistemul de reîncărcare prin inducţie al smartphone-ului Phonebox, de sistemul multimedia Modular Infotainment Matrix care va oferi WiFi hotspot, dar şi conectivitate Apple CarPlay, Android Auto, MirrorLinkTM şi SmartGate.
Va exista şi un buton de urgenţă eCall care va telefona serviciile de asistenţă în caz de accident sau în alte situaţii de urgenţă.

Nu vor lipsi nici şiretlicurile Simply Clever, precum elementul de protecţie
realizat din plastic care va ieşi automat pentru a proteja marginea uşilor. Sistemele electronice de asistare vor include Tow Assist (asistare la tractarea remorcii), Front Assist (sistem de frânare automata cu detectarea pietonilor) şi Parking
Distance Control care va frâna automat atunci când va depista un obstacol. Noul Kodiaq va fi disponibil şi cu şasiul adaptiv DCC (Dynamic Chassis Control) care va altera reacţiile suspensiei, cutiei de viteze şi a propulsorului în funcţie de regimul ales.
Gama de motorizări va include două propulsoare diesel şi trei pe benzină, unul dintre care va fi 2.0 TSI de 180 CP. Propulsoarele vor fi cuplate la transmisia manuală în 6 trepte sau robotizată cu dublu ambreiaj DSG. Tracţiunea va fi realizată pe puntea faţă, iar opţional va fi disponibilă şi tracţiunea integrală 4x4.

Vânzările noii Skoda Kodiaq vor demara la începutul anului 2017.
PiataAuto.mdValeriu Bahnaru
1
3,515
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!