Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova a prezentat noile automobilele şi echipamentele speciale

20 Septembrie 2016 - 14:08
Denis Godorozea
Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova a prezentat noile automobilele şi echipamentele speciale
Ieri, 19 septembrie 2016, Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova a prezentat automobilele şi echipamentele speciale procurate în cadrul suportului bugetar RM - UE privind liberalizarea regimului de vize 2014-2016.

Pe terenul din faţa sediului IGP a fost amenajată o expoziţie cu echipamentele speciale, printre care articole destinate pentru dezamorsarea dispozitivelor explozive, inclusiv un robot cu telecomandă, dar şi mai multe automobile Skoda Rapid, Dacia Logan, Dacia Duster şi Ford Tourneo Custom.

Conform MAI, beneficiarii acestor procurări sunt unităţile operaţionale ale Poliţiei, în special cele responsabile de prevenirea şi combaterea traficul de fiinţe umane, antidrog, crimele cibernetice, terorismul şi Centrul tehnico-criminalistic şi expertize judiciare.

Ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan, a menţionat, că pe ultima sută de metri mai este şi un alt suport bugetar din partea UE, destinat strict pentru Poliţie, în vederea implementării prevederilor strategiei de dezvoltare a Poliţiei pentru perioada 2016-2020.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (10 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter