Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Premieră: Noul Ford EcoSport facelift

15 Noiembrie 2016 - 10:42
Denis Godorozea
Premieră: Noul Ford EcoSport facelift
La Salonul Auto de la Los Angeles, cei de la Ford vor dezvălui versiunea facelift a celui mai compact SUV din gamă – EcoSport. Odată cu facelift-ul, modelul EcoSport va fi disponibil şi pe piaţa nord-americană.

Dacă anterior modelul Ford EcoSport mai crea întrebări privitor la design şi calitate, acum, în sfârşit, acesta dispune de un design plăcut şi un interior ireproşabil.

La exterior noul Ford EcoSport facelift a primit o parte frontală absolut nouă, realizată în stilul modelelor Ford Kuga facelift şi Ford Edge, cu un calandru trapezoidal, blocuri optice masive şi o bară de protecţie revizuită.



Posteriorul vine cu o bară spate revizuită uşor, în timp ce dotările mai avansate primesc inserţii cromate în partea de jos a geamurilor laterale şi jante supradimensionate cu un design deosebit. Aceleaşi schimbări de design le va primi şi versiunea europeană.

Interiorul noului EcoSport facelift a suferit schimbări majore. Consola centrală a fost complet redesenată, primind noi prize de ventilare orizontale, un bloc nou al climatizorului şi un sistem multimedia Sync 3 cu un display staţionar şi integrarea Apple CarPlay şi Android Auto. Planşa de bord, de asemenea, a fost revizuită, iar volanul a fost preluat de la modelul Kuga facelift. În SUA noul Ford EcoSport facelift va fi oferit cu propulsoarele pe benzină 1.0 EcoBoost (125 CP) şi 2.0 litri (aspirat natural de 160 CP). Doar cel din urmă va fi disponibil cu tracţiunea integrală. În Europa, inclusiv în Moldova, EcoSport facelift, cel mai probabil, va continua să fie disponibil cu benzinarul aspirat natural de 1.5 litri (110 CP), benzinarul turboaspirat 1.0 EcoBoost (125 CP) şi cu dieselul 1.5 TDCi (90 CP).
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (15 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter