Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Volvo lansează ediţia Ocean Race şi pentru camioane!

14 Martie 2017 - 13:24
Denis Godorozea
Volvo lansează ediţia Ocean Race şi pentru camioane!
Fanii înrăiţi Volvo cunosc despre ediţiile speciale Ocean Race ale automobilelor brandului suedez, dedicate uneia dintre cele mai incredibile curse maritime din lume, distanţa căreia ajunge la 70,000 de kilometri. Uite că ediţia cu aceeaşi tematică este lansată şi pentru camioanele Volvo!

Modelele Volvo FH şi FH16 Ocean Race Edition vor fi disponibile într-o serie extrem de limitată începând cu mijlocul lunii martie, deosebindu-se printr-un design unic inspirat din porturile Alicante şi Hague, care reprezintă startul şi finişul competiţiei maritime Volvo Ocean Race.

Cabina camioanelor este vopsită în culoarea aurie Shimmering Gold sau în culoarea albăstruie Cool Breeze Metallic, fiind înzestrată cu un decor special pe lateral şi în partea de sus a cabinei, dar şi cu inscripţia „Volvo Ocean Race Edition”.

La interiorul camioanelor se vor regăsi materiale de calitate cu elemente inspirate din celebra cursă, în timp ce pe scaunele din piele este aplicată o perforare ingenioasă, care întruchipează harta cu startul şi finişul competiţiei Volvo Ocean Race. Atenţia la detalii este incredibilă!

Noile Volvo FH şi FH16 Ocean Race Edition vor fi disponibile şi cu două pachete de performanţă opţionale, care ridică puterea unităţii D13 la 500 sau 540 CP. Pachetul sistemelor active de siguranţă, de asemenea este opţional.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (6 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter