Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Suzuki prefațează un viitor crossover compact cu conceptul Future S

8 Februarie 2018 - 15:08
Denis Godorozea
La expoziția Auto Expo din New Delhi compania Suzuki a prezentat conceptul Future S, care prefațează un viitor crossover compact de serie și direcția evoluției designului companiei pentru următorii ani. Ideea de bază a conceptului este integrarea inteligentă a posibilităților unui crossover în caroserie compactă.
Crossover-ul a primit parbriz panoramic, portiere în stilul Rolls-Royce cu deschidere inversă, fiind lipsit de montanți centrali, cei din față având un stil minimalist.
La interior conceptul poate adăposti până la 4 persoane, așezate pe scaune separate. Consola centrală este dominată de ecranul sistemului multimedia, prin care sunt acționate toate sistemele mașinii, iar ecranul este integrat într-un bloc rotund, ochit la modelele MINI. Future S a primit și o varietate de materiale la interior, printre care fibră de carbon, plastic și piele.
Producătorul nu dezvăluie datele tehnice a noului concept, însă cel mai probabil acesta are la bază platforma Heartect, pe care este construită și noua generație Suzuki Swift. Versiunea de serie Future S va fi prezentată în 2019, crossover-ul va avea un design mai conservator, iar sub capotă va avea benzinare cu volum cuprins între 1.2 și 1.5 litri.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (5 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter