Germanii lansează versiunile Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ pentru sedan şi break împreună cu noul pachet Sport Style Package

Germanii de la Mercedes-Benz lansează noile versiuni de performanţă a sedanului şi break-ului E-Class cu Mercedes-AMG E 53 4MATIC+, care vine să înlocuiască versiunile E 43 4MATIC. Pe lângă acestea E-Class beneficiază de un nou nivel de echipare, care vine să ofere modelului o doză de sportivitate modelelor standard.
Noile Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ sunt propulsate de unitatea biturbo de 3.0 litri cu 6 cilindri în linie, ajutate de sistemul EQ Boost, ce livrează o putere adiţională de 22 CP şi 250 Nm. Astfel, puterea rezervată sub pedala acceleratorului constituie 435 CP şi 520 Nm, iar odată activat motorul electric de 48V puterea totală poate fi mărită până la 457 CP şi 770 Nm pentru o perioadă scurtă de timp.
În ambele cazuri benzinarul se cuplează exclusiv la cutia automată 9G-Tronic cu 9 rapoarte, ce livrează cuplul pe ambele punţi prin intermediul sistemului performant de tracţiune integrală 4MATIC+. Cu acest motor Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ accelerează până la 100 km/h în doar 4.5 secunde. Viteza maximă fiind limitată electronic la 250 km/h, iar cu pachetul AMG Driver’s Package sedanul şi break-ul pot atinge până la 270 km/h.
Afară de îmbunătăţirile tehnice, noul Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ dispune de un alt kit aerodinamic exterior, ce include noi bare de protecţie cu incizii de aer frontale de dimensiuni uriaşe. Mai stilat în versiunea de performanţă, însă, E-Class arată la posterior, în ambele variante de caroserie. Aici este prezent un spoiler de mici dimensiuni din fibră de carbon şi un difuzor integrat în bara de protecţie spate cu cele 4 guri a sistemului de evacuare şi accente cromate. Pentru o aparenţă mai picantă sunt oferite jante originale de 20 inch.
La interior clienţii vor fi răsfăţaţi de scaune sport tapisate cu piele şi Alcantara şi volanul sport AMG. Bordul poate avea inserţii din fibră de carbon de culoare argintie, iar consola ce continuă pe tunelul central este de tip Piano Black, dar poate fi înlocuită cu inserţie din fibră de carbon, la solicitarea clientului. Tabloul este condimentat de lumina decorativă ambientală şi cusăturile contrastante de culoare roşie.
Pentru clienţii ce-şi doresc un design mai dinamic dar nu simt nevoia de putere excesivă, cei de la Mercedes-Benz lansează pachetul Sport Style Package pentru întreaga familie E-Class. Pachetul include elemente de design originale, precum accente cromate pe bara de protecţie faţă şi două guri stilate a sistemului de eşapament integrate în bara de protecţie spate.
Pe aripile faţă îşi fac apariţia inscripţiile "Sport Style". La interior pachetul include standard inserţii din aluminiu pe pedale, comenzi acoperite cu plastic de tip Piano Black pe volan şi inserţii argintii pe bord. Afară de acestea, clienţii vor avea acces la tot echipamentul opţional disponibil pe E-Class.
Noile versiuni de performanţă cu siglele AMG, dar şi pachetul opţional Sport Style Package pot fi achiziţionate acum, iar primele exemplare vor fi livrate la începutul verii al acestui an. Preţurile recomandate pentru Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ în Germania pornesc de la 79,248.05 euro pentru sedan şi 82,038.60 euro pentru break. Preţul pentru pachetul Sport Style constituie 1,249.50 euro.
0
2,584
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!