SEAT Arona și Ibiza devin mai atractive cu noul instrumentar de bord Virtual Cockpit

SEAT anunță introducerea instrumentarului digital de bord Virtual cockpit pentru SUV-ul Arona și hatchback-ul Ibiza. Astfel, modelele se alătură celor două, care au beneficiat de un instrumentar de bord similar în prima jumătate a acestui an – Ateca și Leon. Virtual Cockpit va fi oferit opțional, iar dotările maxime îl vor avea inclus standard.
Noul instrumentar de bord este reprezentat de un ecran de 10.25 inch cu o rezoluție de 1280x480 px. Acesta are presetate 3 moduri de personalizare: Classic, Digital și Dynamic. Fiecare mod modifică nu doar forma afișării informației, dar poate oferi și o cantitate diferită de afișaje.
În regimul "Classic" pe extremele instrumentarului de bord sunt afișate două cadrane, asemănătoare celor analogice, cu afișarea indicațiilor sistemului de navigație și altei informații între afișajele turometrului și vitezometrului. În regimul "Digital" cea mai mare parte a ecranului este preluată de afișajele sistemului de navigație, cu un minim necesar de informație afișat pe părțile extreme a ecranului. În regim "Dynamic" ecranul va afișa indicațiile sistemului de navigare și recomandările sistemelor de siguranță și asistență, fiind axat pe informațiile primite de la sistemul de monitorizare a unghiurilor oarbe, a marcajului și indicatoarelor rutiere.
0
2,121
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!