Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

MINI prezintă ediția specială Cooper S Delaney Edition, inspirată din bolidul de curse Porsche 917

15 August 2018 - 14:32
Denis Godorozea
MINI prezintă o nouă versiune specială pentru hatchback-ul Cooper S, denumită Delaney Edition. Ediția specială va fi produsă într-un număr limitat de exemplare și aduce omagiu protagonistului Michael Delaney din pelicula Le Mans, unde actorul american Steve McQueen a interpretat un pilot, care a concurat la cursa de anduranță la volanul unui Porsche 917. În special, hatchback-ul britanic interpretează nuanțele caroseriei bolidului pilotat de eroul principal în filmul din 1971.
Din punct de vedere tehnic, ediția specială este identică versiunilor de top a hatch-ului britanic. Mașinile vor avea sub capotă unitatea turboaspirată pe benzină de 2.0 litri, cu 192 CP și 280 Nm la activ, cuplată la cutia robotizată Steptronic Sport, ce transmite cuplul pe puntea față. Cu acest motor MINI poate accelera până la 100 km/h în 6.7 secunde, atingând o viteză maximă de 235 km/h.
Cooper S Delaney Edition se distinge prin aspectul său exterior. Caroseria este vopsită în nuanța azurie Ice Blue, iar aplicațiile de pe capotă, capacele oglinzilor retrovizoare exterioare și eleronul de la posterior sunt de nuanța Solaris Orange. Calandrul și cenarele blocurilor optice față și spate sunt acoperite cu o nuanță de negru lucios. Pentru ediția specială sunt prevăzute exclusiv jantele din aliaj de 18 țoli Design Cup Spoke.
Ediția are la bază dotarea maximă și are incluse standard opționale din gama John Cooper Works, printre care kit-ul aerodinamic special, farurile anti-ceață de tip LED, pragurile laterale și tapiseria specială de la interior. Pasagerii față vor fi răsfățați de scaunele sport cu încălzire, iar la bord este inclus sistemul automatizat de climatizare, head-up display, sistem multimedia cu ecran tactil de 8.8 inch, sistem audio performant Harman Kardon, cruise-control și limitator de viteză, asistent de parcare, senzori de ploaie și ochelari de soare personalizați. Totodată, britanicii afirmă, că toate cele 350 unități Delaney Edition se vor distinge și între ele prin micile detalii, grație programului interior de individualizare, lansat de MINI mai devreme.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (6 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter