Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

PARIS 2018. Citroen C5 Aircross Hybrid. Gata de producţie

5 Octombrie 2018 - 10:58
Ion Pantea
La salonul auto de la Paris, Citroen a prezentat modelul C5 Aircross Hybrid în varianta gata pentru lansare pe piaţa europeană.
Crossover-ul C5 Aircross şi-a făcut apariţia pentru prima oară la salonul auto din Shanghai încă în 2017, înainte de a fi lansat pe piaţa chineză, unde este vîndut de acum un an.
Modelul C5 Aircross este primul automobil cu platformă plug-in hybrid creat de Citroen. Fiind un produs nou în gamă, C5 Aircross este proclamat ca cel mai confortabil SUV din clasă, mulţumită unei suspensii hidraulice sofisticate cu perne de amortizare revoluţionare şi scaunele create doar cu un scop: să ofere confort maxim pasagerilor.
Modelele pentru piaţa chineză se bucură de noul motor turboaspirat de 1.6 litri benzină care dezvoltă 165 CP iar într-o versiune mai puternică de chiar 200 CP, fiind cuplat la o cutie automată în 6 trepte.

Motorizările pentru piaţa europeană sunt deocamdată un mister pentru noi, dar putem presupune că Citroen va folosi versiunea pe benzină de 1.2 litri în trei cilindri şi 1.5 litri diesel, cuplate la cutie manuală în 6 trepte sau automată în 8 trepte.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
GALERIE FOTO (6 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter