Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

GENEVA 2019: Honda prezintă electromobilul urban cu design retro și interior futurist e Prototype

5 Martie 2019 - 11:37
Redacţia PiataAuto.md
Premiera publică a viitororului electromobil compact nipon are loc în aceste zile la Salonul Auto de la Geneva. Honda e Prototype se prezintă în versiuena de pre-producție și aduce multe detalii interesante, ce dezvăluie viziunea viitorului electric a mărcii nipone.
În viitorul apropiat Honda e Prototype va ajunge pe banda de producție. Deși adoptă un design retro, micuțul electric nu este lipsit de cele mai noi tehnologii din gama niponilor! De fapt, atât exteriorul, cât și interiorul par să combine perfect tehnologiile moderne cu designul clasic. La exterior e Prototype dispune de lumini de tip LED și sigle iluminate. Oglinzile retrovizoare exterioare sunt înlocuite cu camere de luat vederi, iar mânerele portierelor față sunt ascunse în interiorul caroseriei. Mai curioase sunt portierele spate, care la o primă vedere par a fi lipsite de mânere în totalitate!
Viitorul electromobil va fi primul din noua serie de modele 100% electrice Honda. Electrocarul urban este construit pe noua platformă special dedicată modelelor electrice. Platforma prevede un sistem de tracțiune s pe puntea spate. Bateriile sunt capabile să-i asigure micuțului electromobil o autonomie de până la 200 km – perfectă pentru cursele urbane de zi cu zi. Totodată, bateriile vor putea fi încărcate până la 80% în doar 30 minute de la o stație de încărcare rapidă.
Interiorul este burdușit cu ecrane pe toată lățimea planșei de bord. Două ecrane de pe părțile extreme a planșei vor difuza imaginile preluate de camerele de luat vederi, care vor înlocui oglinzile retrovizoare. Dimensiunile generoase a display-urilor promit, astfel, o calitate superbă a imaginilor difuzate. Ecranul din spatele volanului va oferi întreg setul de informații necesare șoferului, pe când celelalte două revin sistemului multimedia. Fanii modelelor clasice vor fi fascinați, însă, de inserțiile din lemn și tapiseria textilă în stil retro.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (5 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter