Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Renault lansează ediția exclusivă Black Edition pentru monovolumele Scenic și Grand Scenic

21 Mai 2019 - 10:54
Redacţia PiataAuto.md
După ce a anunțat actualizări pentru Megane, inclusiv o nouă motorizare turbodiesel, francezii lansează o serie de actualizări și o nouă ediție specială pentru un alt bestseller din gamă – Renault Scenic/Grand Scenic. Versiunea specială aduce mai multă exclusivitate pentru aspectul monovolumelor, dar și un set de echipări mai generos la interior. Odată cu noua ediție, Scenic și Grand Scenic primesc și noua unitate Blue dCi 150.
Noua ediție specială lansată pentru Scenic și Grand Scenic a fost denumită Black Edition. Noua versiune aduce picanterii decorative inspirate de la modelele de performanță, cu jante Silverstone din aliaj de 20 țoli, elemente exterioare decorative de o nuanță de negru-lucios, precum calandrul, capacele oglinzilor retrovizoare exterioare și inserțiile decorative din bara de protecție față. Pe lângă elementele decorative, versiunea specială include faruri anti-ceață de tip LED.
Interiorul va alinta pasagerii cu scaune căptușite în Alcantara, inserții decorative de culoare gri și piano black, plafon textil de culoare neagră și pedale din acoperite cu aluminiu. Un nivel sporit de confort va fi asigurat de tetierele noi, încălzirea electrică a scaunelor față inclusă standard și plafon panoramic cu trapă electrică. Pe lângă cele menționate mai sus, Scenic Black Edition are inclus standard un head-up display color.
Unitatea Blue dCi 150 devine disponibilă și pentru Scenic/Grand Scenic. Amintim, că motorizarea respectivă are la bază propulsorul turbodiesel 1.7 dCi, cu 150 CP și 340 Nm la activ. Standard propulsorul se cuplează la cutia manuală cu 6 trepte, opțional fiind disponibilă cutia robotizată EDC cu dublu ambreiaj.
Renault Scenic Black Edition are un preț de pornire în Franța de 33,100 euro, pe când monovolumul de top Grand Scenic are un preț de cel puțin 33,700 euro. Monovolumele vor avea sub capotă unitatea turboaspirată, pe benzină, TCe, cu 140 CP la activ. Scenic Black Edition cu noua unitate 1.7 dCi are un preț de minim 36,400 euro, pe când Grand Scenic cu în aceeași combinație indică un preț de 37,000 euro.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (12 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter