Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Imagini spion: Dacia testează un viitor SUV mai compact?

16 Septembrie 2019 - 10:01
Redacţia PiataAuto.md
Zvonurile despre posibile noi SUV-uri marca Dacia circulă de vreo doi ani, încă de pe la lansarea noului Duster. E cumva şi logic — segmentul SUV-urilor e în continuă creştere şi Dacia ar putea profita de pe urma acestei creşteri, dacă şi-ar lărgi gama de modele.

Unele zvonuri spuneau că va exista un SUV mai mare decât Duster, dar şi unul mai compact, cu tracţiune faţă, evoluat din Sandero Stepway. SUV-ul mai mare decât Duster a fost ulterior infirmat de către cei de la Dacia, menţionându-se că preţul ar fi prea mare. Se pare, însă, că ideea unui SUV mai compact decât Duster a rămas viabilă, iar câteva imagini primite de redacţia noastră de curând de la unul din cei mai fideli cititori, par să confirme că Dacia testează în România un viitor SUV mai compact.
În imagini se poate vedea un limbaj nou de design, cu faruri mult mai subţiri, dar în acelaşi timp cu o grijă destul de fidelă faţă de stilul actual al mărcii. De asemenea, şi partea laterală pare mult mai profilată decât alte modele Dacia, încât la un moment dat nici nu mai eram convinşi dacă avem de-a face cu o Dacia camuflată sau nu. Analizând şi plăcuţele de înmatriculare, ne-am convins că aproape sigur vorbim de un prototip Dacia, testat de producătorul din Mioveni.

Şi partea din spate aduce blocuri optice curioase şi o siluetă foarte interesantă. De asemenea şi jantele sunt de dimensiuni generoase, iar cititorul nostru menţionează că şi întreaga maşină e percepută ca una destul de mare, încât să o calificăm drept SUV.
Deci, s-ar putea să fim în curând martorii lărgirii gamei Dacia! Voi ce credeţi, e loc şi de un SUV mai compact decât Duster?
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter