Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Volvo prezintă noul său sistem de infotainment care va debuta în premieră cu crossover-ul electric XC40

9 Octombrie 2019 - 11:44
Denis Godorozea
Volvo se pregăteşte să revoluţioneze din nou industria auto cu un sistem multimedia absolut nou, care va debuta în premieră pe modelele de serie la bordul versiunii 100% electrice a crossover-ului XC40. Sistemul este dezvoltat pe baza sistemului de operare Android şi oferă un grad sporit de personalizare, unic în industrie. Totodată, constructorul raportează îmbunătăţiri la nivel de ergonomie pentru utilizatori.
Astfel, sistemul multimedia de la bordul viitoarelor modele Volvo va fi primul din lume, care va include mai multe servicii şi aplicaţii livrate de Google. Având la bază sistemul de operare Android, sistemul multimedia va include standard aplicaţii precum Google Maps şi Google Play Store, iar cea mai importantă este apariţia asistentului vocal Google Assistant. Pe lângă cele menţionate, sistemul va putea fi actualizat prin intermediul conexiunii la internet, fără ca proprietarul să aibă nevoie să viziteze un service autorizat.
Suedezii menţionează, că graţie sistemului de operare pe baza Android, viitorii clienţi vor putea beneficia de multe aplicaţii descărcate din Play Market, iar acestea vor putea fi dezvoltate de multiplele companii familiare cu sistemul de operare respectiv, care dezvoltă aplicaţii pentru gadget-urile operate pe baza Android. Totodată, utilizatorii acestor gadget-uri vor fi familiarizaţi din start cu sistemul multimedia de la bordul automobilului.
Asistentul vocal Google Assistant va permite celor din spatele volanului să interacţioneze cu sistemul doar prin voce, fără să sustragă atenţia de la condus. Afară de aceasta, asistentul poate integra sistemul multimedia de la bord cu sistemul Smart Home. La distanţă proprietarii vor putea interacţiona cu automobilul prin intermediul smartphone-ului, să pornească alarma, farurile, sistemul de climatizare şi să verifice starea bateriei sau cantitatea de combustibil în rezervor.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter