Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Premieră: noul Opel Insignia facelift! Ce modificări a primit nava amiral germană?

5 Decembrie 2019 - 09:27
Denis Godorozea
Opel Insignia este printre ultimile modele din gama germanilor, dezvoltate în comun cu inginerii americani sub patronajul concernului General Motors. Nava amiral a fost lansată pe piaţă cu doi ani mai devreme, iar la aproape 3 ani de carieră trece printr-un facelift discret cu mici actualizări de design şi, aparent, un substrat tehnic similar. Următoarea generaţie ar putea apărea ăn următorii doi-trei ani pe o platformă absolut nouă, livrată de noii proprietari Opel, Concernul PSA Peugeot-Citroen.
Germanii nu au pregătit prea multe modificări pentru facelift-ul de mijloc de carieră al navei amiral Insignia: versiunile Grand Sport şi Sports Tourer (liftback şi break) au primit o parte frontală uşor restilizată, cu blocuri optice noi, ce includ noile semnături LED corporative, un calandru cu structură interioară revizuită, şi o bară de protecţie faţă cu faruri de ceaţă rotunde. Posteriorul se poate lăuda doar cu noile terminaţii ale sistemului de evacuare.
După actualizare Opel Insignia va fi disponibil cu noile faruri Matrix LED cu câte 84 elemente de iluminare în fiecare far (câte 16 elemente anterior). Germanii nu au publicat imagini cu interiorul Insignia facelift, dar au relatat că aici şi-a făcut loc un sistem de încărcare wireless pentru gadget-urile personale, iar sistemul multimedia a fost actualizat şi va avea afişaje noi, mai ergonomice.
Opel nu a oferit detalii despre motorizările disponibile pentru Insignia, iar astfel, cel mai probabil, la acest capitol nava amiral nu are surprize. Anterior Insignia a fost disponibilă cu benzinare turboaspirate de 1.6 şi 2.0 litri, ce livrează 200 CP şi, respectiv, 260 CP, însă acestea au fost eliminate din gamă până la facelift. Astfel, unicul motor pe benzină, disponibil pentru Insignia este cel de 1.5 litri, turbo, disponibil în variantele de putere cu 140 CP şi 165 CP la activ. Lista motorizărilor turbodiesel enumeră propulsoarele de 1.6 litri, cu 110 sau 136 CP, şi 2.0 litri, cu 170 CP.
Ei bine, premiera publică a noii Insignia facelift va avea loc mai târziu în cadrul unui eveniment special desfăşurat la Bruxelles, atunci germanii vor oferi mai multe detalii despre nava amiral actualizată.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (12 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter