(VIDEO) Revoltător! Un vlogger alintat din Rusia şi-a aruncat Gelandewagen-ul în gol cu elicopterul

20 Decembrie 2019, 11:01
Denis Godorozea
Se pare că vloggerii alintaţi din Rusia în goana după vizualizări şi like-uri sunt gata de orice nebunie. Dacă anterior calitatea conţinutului difuzat era pe prim plan în goana după supremaţie în spaţiul mediatic YouTube, acum faima este obţinută prin prostie, grosolănie şi iresponsabilitate. Mai nou, pentru a face un show de prost gust un vlogger din Rusia, cică "dezamăgit" de propriul Mercedes-AMG G 63, l-a şi aruncat în gol cu un elicopter. Bineînţeles, nu a mai rămas nimic din bolidul german, apropo, apreciat de mulţi pasionaţi auto.
Totul s-a produs ieri pe teritoriul aeroportului Peski din localitatea Petrozavodsk — vlogger-ul a închiriat un elicopter în baza unui contract semnat cu directorul aeroportului pentru a săvârşi fapta obraznică, preţul operaţiunii fiind de 250 mii ruble ruseşti, echivalentul a 3,600 euro conform cursului actual. Gelandewagen-ul a căzut în gol de la o înălţime de 300 metri şi, bineînţeles, maşina a fost distrusă în totalitate, iar rămăşiţele au fost ulterior colectate de un tractor angajat de vlogger. După cum menţionează presa rusească, vlogger-ul a pierdut un pariu cu un amic de-al său şi astfel s-a obligat să-şi distrugă maşina într-un astfel de hal.
În acest sens a fost pornit un dosar de către procuratura rusească. Dacă faptele comise de vlogger şi angajaţii aeroportului vor fi calificate drept ilegale, aceştia riscă să se aleagă cu amenzi usturătoare, iar administraţia aeroportului riscă să fie eliberată din funcţiie deţinute.
În clipul video de mai jos puteţi urmări cum a decurs totul. Atenţie, limbaj licenţios!
1
3,280
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!