(VIDEO) Două generaţii Mercedes-Benz C-Class, W206 şi W205, într-un test drive comparativ

22 August 2021
Ilie Toma
Noua generaţie Mercedes-Benz C-Class W206 a ajuns în Moldova, iar noi am aşteptat-o într-un mod mult mai intrigat decât alte modele noi, iar motivul este evident: de 7 ani exploatăm generaţia precedentă, W205, şi acea generaţie ne place mult. Totuşi, când am văzut primele imagini şi primele informaţii cu noua generaţie W206, am publicat şi un articol cu păreri subiective că noul model nu ne părea la fel de special ca şi precedentul. Spuneam atunci că aşteptăm ocazia să o conducem şi să aflăm dacă ne schimbăm părerea spre bine după o cunoaştere pe viu, sau dimpotrivă, ne confirmăm o presupusă dezamăgire.
Şi uite că acel moment de a cunoaşte pe viu noul C-Class a venit. Şi dacă tot deţinem generaţia precedentă, ne-am gândit că ar trebui să facem nu doar un test drive cu noua generaţie, ci un test comparativ, amplu, cu ambele generaţii în comparaţie, spunând ce a fost bun şi ce n-a fost prea bun la W205 şi comparând noua generaţie de C-Class direct, în faţa predecesorului său.
A fost poate testul care a durat cel mai mult dintre toate, pe parcursul a o săptămână, aşa cum ar trebui să dureze poate toate testele. Întâi au fost câteva zile de cunoaştere a noului C-Class fără filmări, ca să înţelegem mai bine maşina asta. Apoi am pornit cu primele filmări şi experimentări mai speciale. Apoi au apărut enigme intrigante, care ne-au făcut să mergem şi în condiţii de service, ca să aflăm răspunsurile. Iar în rezultat, a ieşit un test video ca nici unul altul, diferit faţă de ce am făcut până acum.
Iar poate cel mai diferit element în tot testul e limba vorbită. Dacă tot am avut acest context unic de a fi exploatat 7 ani generaţia precedentă şi de a fi petrecut atât de mult timp cu generaţia curentă, punându-le alături, ne-am gândit să facem un experiment şi să filmăm acest test în engleză, ca să oferim testului o deschidere către lumea întreagă. Fiind la primul test în engleză, e firesc că se simte şi un accent, e firesc că pe alocuri mai sunt şi moment de şchiopătare, dar vă rugăm să ne daţi crezare. Ştim din multe alte video-uri pe care le publicăm pe site că cei mai mulţi dintre voi înţeleg bine engleza, iar pe lângă asta, YouTube are subtitrări cu traducere automatizată în română, rusă, sau orice altă limbă. Aşa că, sperăm că vei înţelege la fel de bine şi cele spuse în testul de mai jos, iar ulterior te îndemnăm să scrii în comentarii ce părere ai avut de noul Mercedes-Benz C-Class, dar şi de cele relevate în test.
Vezi întregul test comparativ dintre cele două generaţii de Mercedes-Benz C-Class, W206 şi W205, mai jos.
3
32,476
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (1)
Geo
Brăila, România
la 13 Noiembrie 2022 - 13:50
Review si test drive pentru cunoscători și iubitorii acestei marci.
0
0
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!