Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Doi adolescenţi au furat două Lamborghini Urus dar nu au făcut faţă performanţei şi le-au avariat

19 Februarie 2020 - 12:53
Denis Godorozea
Ghinion pentru câţiva adolescenţi din SUA — tinerii au furat dintr-un showroom două unităţi Lamborghini Urus dar nu au făcut faţă performanţelor de top şi le-au accidentat în încercarea de a fugi de forţele de ordine. Culmea este că cele două SUV-uri au fost tamponate unul de celălalt!
Cazul amuzant a avut loc în oraşul american Boston — noaptea trecută adolescenţii au pătruns într-un showroom Lamborghini şi au furat două unităţi Urus pentru ca ulterior să participe în curse ilegale pe străzile oraşului. La scurt timp poliţia a fost anunţată despre cursele ilegale cu două SUV-uri sport şi inspectorii de patrulare au ieşit în stradă pentru a opri infractorii. Lipsa de experienţă în condus le-a jucat festa tinerilor, care nu au făcut faţă performanţelor SUV-urilor şi s-au ciocnit.
Maşinile au fost avariate frontal şi la posterior, iar la interior s-au declanşat şi airbag-urile. Nu se cunoaşte suma daunelor provocate de tineri, însă preţul unui Urus în SUA porneşte de la circa 200,000 dolari. Evident, maşinile nu vor fi reparate pentru o ulterioară exploatare pe drumurile publice din SUA ci, cel mai probabil, vor fi vândute la una din licitaţiile americane şi exportate din ţară.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter