Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Designerul povesteşte cum a fost concepută prima generaţie BMW X5

8 Iunie 2020 - 12:30
Denis Godorozea
Prima generaţie BMW X5 E53 a fost lansată în premieră mondială în 1999 — primul SUV din gama BMW a fost produs până în 2006 şi a venit să introducă standarde noi în segment şi să demonstreze întregii industrii auto că acest tip de vehicule pot fi savuroase în condus, nu doar practice. De fapt, bavarezii caracterizează propriile crossover-e drept SAV-uri, sau Sport Activity Vehicle, atunci când SUV înseamnă Sport Utility Vehicle. Dar cum a apărut, de fapt, primul BMW X5?
Istoria apariţiei primului SUV din gama BMW este cu adevărat captivantă — legenda este relatată în clipul video de mai jos, realizat de designerul Frank Stephenson, unul dintre mebrii echipei lui Chris Bangle, cei ce au pus mâna la aspectul crossover-ului legendar.
Vă invităm să savuraţi istoria din prima sursă şi să vă amintiţi de prima generaţie BMW X5. De fapt, maşina asta a fost criticată de o parte din fanii mărcii dar şi pasionaţii auto la timpul său. Dar, bineînţeles, maşina s-a bucurat de mult mai multe laude, iar rezultatele vânzărilor le-au determinat pe bavarezi să diversifice oferta în segment. Voi ce părere aveţi despre primul X5? Scrieţi părerea în comentarii!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter