Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Incredibil: cum arată acest Mercedes-Benz E-Class la aproape 1.000.000 km parcurşi

14 Septembrie 2020 - 20:31
Ilie Toma
Cum ar trebui să arate un automobil atunci când are aproape 1.000.000 km parcurşi? Să fie ponosit pe dinafară, să aibă un habitaclu uzat, poate chiar rupt, pe dinăuntru?
Ce spuneţi de un asemenea aspect al acestui Mercedes-Benz E-Class, fabricat în 2010, scos la vânzare acum în Germania cu un parcurs de 945.900 km? Bine, această cifră era valabilă acum câteva zile, când proprietarul şi-a scos maşina la vânzare. După cum vă puteţi imagina, odată ce i-a adunat un asemenea parcurs până acum, înseamnă că maşina sa are parte de exploatare foarte intensă. Iar asta înseamnă, că între timp, această cifră a parcursului continuă să crească şi, mai ştii, poate în câteva săptămâni atinge exact 1 milion!
Nu, maşina n-a fost în slujba unui serviciu de taxi. Pur şi simplu proprietarul său face naveta în fiecare zi pe autostrăzile germane, învârtind sute de kilometri. Acest E-Class este fabricat în 2010, e în motorizare E 200 CGI şi are sub capotă un motor pe benzină de 1.8 litri, care dezvoltă 184 CP. Motorul e cuplat la o cutie de viteze automată 7G-TRONIC. Atât motorul, cât şi cutia funcţionează ireproşabil în prezent, după cum declară proprietarul Mercedesului!
Alergând în permanenţă prin civilizaţia autostrăzilor şi oraşelor Germaniei, acest E-Class şi-a păstrat aspectul incredibil de proaspăt, atât la exterior cat şi în habitaclu. Partea cea mai impresionantă este că interiorul are planşa de bord fără urme de uzură, iar tapiseria scaunelor arată de parcă maşina ar avea vreo 200 de mii de kilometri parcurşi cel mult!
Maşina n-a fost implicată în accidente şi a fost deservită cu regularitate la service-uri oficiale, menţionează proprietarul său. Cert este că vehiculul a avut parte de o exploatare foarte intensă, cu un parcurs mediu de circa 95,000 km pe an. Dar cunoscătorii ştiu că un parcurs mai mare făcut într-un timp mai mic uzează mai puţin motorul, decât acelaşi parcurs întins într-un timp mai îndelungat. Aşadar, asta explică oarecum starea foarte bună a maşinii, în ciuda parcursului uriaş de aproape 1,000,000 km!

Şi, deoarece proprietarul şi-a deservit maşina cu grijă întotdeauna, preţul pe care îl cere pe ea este mare în raport cu parcursul uriaş — de 15,500 euro!
Şi acum, marea întrebare: merită acest Mercedes-Benz E-Class preţul cerut pe el, având aproape 1 milion de kilometri parcurşi? Sau poate, la starea sa, îl cumpără cineva şi peste o lună îl vedem expus în vreo ţară estică, având un „nou” parcurs de vreo 150 de mii de km?
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter