Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Primele imagini cu Nissan Z Proto, viitorul sportcar Nissan

16 Septembrie 2020 - 10:51
Ilie Toma
Nissan a dezvăluit astăzi primele imagini şi informaţii despre noul Z Proto, un concept de sportcar care semnalează revenirea mărcii nipone la producţia sportcar-urilor compacte din seria Z. Spre bucuria fanilor, noua creaţie vine să elogieze cele mai de succes modele sport ale trecutului, dându-le speranţe enorme fanilor că până la urmă vom avea de-a face cu un sportcar veritabil, autentic, după reţeta clasică, gândită într-o epocă modernă.
Mai mult ca atât, la dezvăluirea digitală, noul concept a fost pus alături de cele mai legendare modele Z din istoria Nissan, începând cu primul 240Z. Şi asta pentru ca fanii să observe şi mai bine similarităţile de design, siluetă şi proporţii, dintre noua creaţie şi legendele de la care se inspiră.
Aceeaşi legătură cu modelele legendare anterioare este vizibilă şi la interior, unde designul a fost gândit să aibă accentele vintage care să te facă să-l respecţi imediat moştenirea pe care o are în spate.
Dar, pe lângă forme care bucura ochii, o mare fascinaţie se arată şi de sub capotă. Fiecare noua generaţie din seria Z a fost mai puternică decât precedenta, întotdeauna, iar viitorul model de serie nu va fi o excepţie în acest sens. Astfel, niponii, îşi vor bucura fanii cu un nou motor V6 twin turbo, cuplat la o cutie manuală cu şase trepte. Da, manuală! Şi toate astea, evident, cu tracţiune pe puntea spate!
Aşadar, avem toate ingredientele pentru o nouă legendă, care e pe cale să se nască, o nouă legendă care să inspire atât puritanii ce apreciază maşini sport simple în esenţă, cat şi cei care ar putea lua acest model doar ca bază pentru modificări şi fantezii extraordinare, cu care să circule pe străzile nocturne din Tokio, spre exemplu. Până şi culoarea galbenă, oarecum pală, din aceste imagini, pare a fi doar un background pentru viitoarele modificări, dacă o priveşti din persepctiva corectă! Ştii cum e, toţi privesc acelaşi lucru, fiecare vede ce vrea. Cam asta e şi cu acest nou sportcar Nissan!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter