Un şofer de autobuz din Marea Britanie a picat testul de alcoolemie după ce maşina a fost dezinfectată

29 Septembrie 2020, 18:36
Denis Godorozea
Echipa de fotbal Oxford United din Marea Britanie a fost cât pe ce să întârzie la propriul meci împotriva Accrington Stanley, iar asta pentru că sistemul de siguranţă din autobuzul ce transporta jucătorii nu i-a permis şoferului să pornească la drum, suspectând că acesta se află în stare de ebrietate după ce ar fi picat testul integrat de alcoolemie.
Până la urmă, s-a depistat că şoferul este într-o stare perfectă pentru a conduce autobuzul, iar eroarea a apărut din cauza sistemului, la interiorul căruia au pătruns picături mici de alcool. Modul în care picăturile au ajuns în interiorul mecanismului este pe cât se poate de neobişnuit în mod normal, pe atât şi de firesc în situaţia pandemică actuală. Cu doar o zi înainte de a porni la drum, autobuzul respectiv a fost supus dezinfectării interioare cu utilizarea unor substanţe pe bază de alcool, iar astfel alcoolul a şi ajuns pe dispozitiv.
Mai grav este că în acest caz sistemul de siguranţă nu doar nu a permis şoferului să pornească motorul, ci l-a blocat pe un termen de 6 ore. Astfel, fotbaliştii s-au văzut nevoiţi să găsească alte mijloace de transport pentru a ajunge la meci. Din fericire pentru ei şi fani, însă, jucătorii au sosit la timp, ba au obţinut şi o victorie convingătoare de 4:1 împotriva Accrington Stanley.
0
4,225
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!