Chişinău: o şoferiţă a uitat să tragă frâna de mână şi maşina sa a doborât o femeie

26 Octombrie 2020, 14:38
Denis Godorozea
Un caz tipic de imprudenţă a avut loc astăzi în sectorul Ciocana al capitalei: o şoferiţă a uitat să tragă frâna de mână când şi-a parcat automobilul de model Smart ForTwo şi a plecat. Maşina, însă, s-a rostogolit în scurt timp, ba a reuşit să dezvolte o viteză destul de mare, provocând un accident rutier.
Nici bordurile din parcare şi de pe marginea străzii Mircea cel Bătrân nu au putut opri complet maşina, iar din nefericire în calea Smart-ului incontrolabil se afla un pieton. Femeia de 45 ani a fost lovită din plin de maşină, deplasându-se regulamentar pe trotuar. Doamna a rămas în viaţă, dar a avut nevoie de îngrijiri medicale, acordate ulterior de o echipă de ambulanţă, sosită la faţa locului. Maşina a ajuns ulterior pe aleea Mircea cel Bătrân, aflată acum în lucrări de renovare, unde s-a ciocnit de un arbore.
Oamenii legii au stabilit că maşina aparţine unei femei în vârstă de 37 ani, care le-a comunicat că a uitat să tragă frâna de mână, iar după ce a parcat maşina a plecat la cumpărături. Deocamdată nu se cunoaşte ce pedeapsă riscă şoferiţa, or aceasta va fi stabilită în funcţiie de gravitatea traumatismelor suferite de pieton.

Sursa foto: echipa.md
0
1,887
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!