Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Evacuatoarele din Chişinău au luat o pauză? Azi noapte poliţia împărţea amenzi fără ele

4 Octombrie 2020 - 11:13
Redacţia PiataAuto.md
După ce au pornit în forţă acum o săptămână, devenind spaima celor care parchează neregulamentar şi stârnind întrebări despre transparenţa modului în care funcţionează pentru mulţi alţii, evacuatoarele din Chişinău par să fi dispărut brusc din peisaj. Azi noapte, de exemplu, poliţia a fost surprinsă în acelaşi loc unde cu cu 4 nopţi în urmă se iscase un scandal imens cu evacuatoare şi circa 50 de locatari, doar că de această dată agenţii de patrulare au venit singuri, fără ele.
E vorba de zona locativă din perimetrul străzilor Drumul Taberei şi Cornului din Chişinău. În urmă cu câteva zile, mai multe echipaje de poliţie şi evacuatoare au demarat ridicarea mai multor automobe parcate de-a lungul drumului pe acestei străzi, totul derivând într-o ceartă uriaşă cu locatarii blocurilor din preajmă. Aceştia se plâng că în apropiere de blocurile lor, lângă care au fost construite şi alte blocuri noi, nu există nici o parcare cu plată sau amenajată în vreun fel, unde ar putea să-şi parcheze civilizat automobilele, iar locurile disponibile nu acoperă nici pe departe necesităţile locatarilor de aici.
Astă noapte, în jurul orei 01:00, un echipaj de poliţie a venit din nou în acelaşi loc, însă fără a fi însoţit de evacuatoare, încercând să contacteze şoferii ai căror maşini era parcate neregulamentar, pentru a le înmâna direct procesele verbale. Doi şoferi au fost amendaţi, iar atunci când locatarul unuia din blocuri, care a şi filmat video-ul de mai jos, a coborât pentru a discuta cu poliţiştii, aceştia i-au spus că au venit în urma unei sesizări la serviciului 112 şi au avut de amendat doar acele două automobile. După care au plecat. Locatarul precizează că această explicaţie i s-a părut extrem de ciudată.

Am contactat şi reprezentanţii parcării speciale pentru a afla dacă aceştia şi-au luat o pauză sau dacă funcţionează în regim normal. Operatorul de la telefon ne-a informat că evacuarea se desfăşoară în regim normal, dar poliţiştii îi apelează numai dacă nu găsesc proprietarul pe loc pentru a-l amenda.

Voi ce credeţi?
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter